Відома компанія США приєднується до Morison International

Четвер, 20 жовтня 2011 —
Компанія «Marks Paneth & Shron» LLP (MP&S), що входить до числа тридцяти найбільших компаній в США приєдналась до Morison International (MI) і буде представляти асоціацію в Нью-Йорку, Коннектикуті і північному Нью-Джерсі.

MP&S має у своєму складі шістдесят двох партнерів та директорів і близько 450 співробітників, та займає тринадцяте місце серед найбільших компаній в Нью-Йорку. Фірма має в наявності чотири офіси в Манхеттені, Лонг-Айленді, Вестчестері, а також на Кайманових островах. MP&S надає ряд послуг в сфері бухгалтерського обліку, аудиту, оподаткування, консалтингу, реструктуризації, банкрутства, судові процеси та консультаційні послуги в області корпоративних фінансів для вітчизняних та міжнародних клієнтів.
Компанія має значний досвід та знання в багатьох галузях, включаючи нерухомість, роздрібну торгівлю, фінансові послуги, медіа та розваги, не прибуткові організації, енергетика, виробничі та професійні послуги. Від імені усіх компаній-членів, Morison International (MI) та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI), ми надзвичайно раді вітати MP&S в асоціації та з нетерпінням чекаємо багатьох років успішної спільної діяльності. Прес-реліз
Реклама: