«Boscolo & Partners», яка входить в Топ-10 бухгалтерських компаній в Румунії приєднується до Morison International

Четвер, 8 вересня 2011 —
«Boscolo & Partners» є новою компанією, яка приєдналась до Morison International та представлятиме асоціацію в Румунії з серпня 2011 року.
Компанія включає в себе чотири партнери і більше 100 співробітників, що працюють в трьох офісах в Румунії. Перший офіс був відкритий в 1994 році в Бухаресті, другий - в місті Тімішоара в 1999 році, а третій - в місті Клуж в 2005 році. «Boscolo & Partners» входить в Топ-10 бухгалтерських компаній в Румунії.
Компанія надає широкий спектр послуг: бухгалтерський облік, аудит, податкові послуги і юридичні консультації. Клієнтами «Boscolo & Partners» є більше 300 міжнародних компаній в таких секторах, як виробництво, послуги, будівництво, дистрибуція, роздрібна торгівля, нерухомість і банківський сектор. Партнером із зв'язків з Morison International є Roberto Turchetto (Роберто Турчетто). Усі партнери мають хороший міжнародний досвід та є членами Палати фінансових аудиторів Румунії (CAFR) та Ради дипломованих та сертифікованих аудиторів Румунії (CECCAR). Від імені усіх фірм-членів Morison International (MI) та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI) вітаємо «Boscolo & Partners» з приєднанням до асоціації. Прес-реліз...
Реклама: