Банк «Глобус» відкрив відділення в Чернігові

Вівторок, 21 червня 2011 —
14 червня 2011 року в рамках програми стратегічного розвитку мережі відділень у всіх регіонах України ПАТ «КБ «ГЛОБУС» відкрило відділення №12 в м. Чернігів за адресою вул. Гетьмана Полуботка, 24.
«Новостворене відділення Банку «ГЛОБУС» пропонує клієнтам широкий спектр банківських послуг, якісне обслуговування, можливість отримати кредити, а також примножити власний капітал, скориставшись будь-якою банківською програмою на вигідних умовах», - зазначив Голова Правління ПАТ «КБ «ГЛОБУС» Сергій Куріленко.
14 червня 2011 року в рамках програми стратегічного розвитку мережі відділень у всіх регіонах України ПАТ «КБ «ГЛОБУС» відкрило відділення №12 в м. Чернігів за адресою вул. Гетьмана Полуботка, 24. «Новостворене відділення Банку «ГЛОБУС» пропонує клієнтам широкий спектр банківських послуг, якісне обслуговування, можливість отримати кредити, а також примножити власний капітал, скориставшись будь-якою банківською програмою на вигідних умовах», - зазначив Голова Правління ПАТ «КБ «ГЛОБУС» Сергій Куріленко. За його словами, відділення №12 оснащене всіма необхідними технічними засобами, які відповідають не лише вимогам Нацбанку, а й потребам клієнтів, дають можливість оперативно проводити розрахунково-касове обслуговування в національній та іноземній валютах, приймати комунальні платежі, здійснювати валютні операції і міжнародні розрахунки, операції із цінними паперами, банківськими металами та ін. «Ми постійно прислуховуємось до думки наших клієнтів, з відкриттям кожного нового відділення ми стаємо ближчими до них. У питаннях обслуговування клієнтів Банк «ГЛОБУС» завжди робить ставку на якість, зручність, оперативність. Такі стандарти діють у всіх без виключення відділеннях Банку», - додав Сергій Куріленко. Довідка: ВАТ КБ «Глобус» зареєстровано Національним банком України 29 листопада 2007 р. У березні 2011 року ВАТ «КБ «ГЛОБУС» було перейменовано у ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІИНИЙ БАНК «ГЛОБУС». Ліцензія № 240, видана Національним банком України 11.03.2011 року. Засновник ПАТ «КБ «ГЛОБУС» ТОВ «Українські Медіа Технології», що володіють 100% пакетом акцій Банку. Відповідно до звітності Банку за перший квартал 2011 року, активи ПАТ «КБ «ГЛОБУС» склали 1 676 335 грн., власний капітал Банку становив 186 849 тис. грн. На разі, у ПАТ «КБ «ГЛОБУС» працюють 12 відділень: у Києві, Запоріжжі, Ужгороді, Дніпропетровську, Кам'янець-Подільському, Одесі, Сумах, Львові, Харкові, Полтаві та Чернігові. До кінця 2011 року в планах Банку розширення мережі відділень до двадцяти.
Реклама: