Відбулися шості збори Ділового Клубу Nexia Ukraine на тему "Публічне розміщення акцій на Франкфуртській фондовій біржі – можливість для українських компаній"

Понеділок, 11 квітня 2011 —
1-го квітня у Львові відбулися чергові збори Ділового Клубу Nexia Ukraine, які проводились разом зі Спільнотою Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.
Предметом обговорення на зборах, у яких взяло участь понад 50 представників середніх та великих компаній, була можливість публічного розміщення акцій на Франкфуртській фондовій біржі для українських компаній. Організаторами заходів виступили: українські представниками міжнародної мережі незалежних аудиторів та консультантів Nexia International (Нексія ДК. Аудитори і Консультанти (www.dk.ua) та адвокатська компанія Павленко, Стаценко і Осінчук (www.pso.com.ua)); Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету (www.lvbs.com.ua). Стратегічні та процедурні аспекти ІРО висвітлив партнер аудиторсько-консалтингової компанії Ebner Stolz, член Nexia International в Німеччині, Крістіан Фукс. Про бухгалтерські та аудиторські аспекти розповів керуючий партнер напрямку аудиту Nexia Ukraine Роман Білик. Управлінські аспекти охарактеризував керуючий партнер напрямку консалтингу Степан Ревич. Про юридичні та податкові аспекти розповів керуючий партнер напрямку міжнародного права Андрій Костюк. Після доповідей відбулась сесія запитань та відповідей, на якій усі учасники Ділового Клубу Nexia Ukraine мали змогу поставити свої запитання до доповідачів. Збори завершилися традиційно неформальним спілкуванням та невеликим фуршетом. Наступні збори Ділового Клубу Nexia Ukraine плануються на червень цього року. Участь у Клубі для представників компаній є безкоштовною, однак для участі необхідна попередня реєстрація. За детальнішою інформацією про участь у Діловому Клубі Nexia Ukraine, будь ласка, звертайтеся до менеджера з розвитку Nexia DK Юлії Мацех (YuliyaMatsekh@dk.ua). За детальнішою інформацією про участь у Спільноті LvBS, будь ласка, звертайтеся до координатора проектів Олесі Стасів (ostasiv@lvbs.com.ua).
Реклама: