ПФТС збільшила кількість он-лайн брокерів

Вівторок, 18 січня 2011 —
Компанія «Навігатор-Інвест» здійснила підключення до торговельної системи PFTS NEXT через термінал DIRECT TRADING та надаватиме своїм клієнтам доступ до торгівлі на ПФТС в режимі он-лайн.
«За минулий 2010 рік кількість он-лайн брокерів, які підключилися до ПФТС збільшилась с 4 до 11, переважна більшість з них підключена за допомогою брокерської системи QUIK. Компанія «Навігатор-Інвест» - це п’ятий он-лайн брокер, за останні три місяці, що приєднався до ПФТС та надає можливість своїм клієнтам торгувати на біржі ПФТС, зокрема за допомогою терміналу DIRECT TRADING.
У наших планах до кінця 2011 року збільшити кількість підключених он-лайн-брокерів до 20, які будуть найбільш активними на ринку», - зазначив керівник проекту Інтернет-трейдингу та брокерських систем ФБ ПФТС Андрій Олійник. «Наша компанія активно розвиває інтернет-трейдінг. Підключення до торгів на ПФТС за допомогою терміналу DIRECT TRADING є значимим кроком у розвитку цього напрямку. Надаючи доступ до ПФТС, як до одного з провідних торгівельних майданчиків, ми розширюємо торгівельні можливості наших клієнтів. Ми надаємо їм можливість створювати та втілювати у життя більшу кількість торгівельних стратегій», — підкреслив директор компанії «Навігатор-Інвест» Руслан Халюков. Станом на 13 січня 2010 р. до торгів на Біржі ПФТС допущено 835 цінних паперів більш ніж 500 провідних українських емітентів.
Реклама: