Про переваги індивідуального підходу в організації логістики - спільний проект УВК і Blue Water Shipping з доставки книг до бібліотек Україні

П'ятниця, 29 жовтня 2010 —
Компанія УВК успішно завершила міжнародний партнерський проект з групою компаній Blue Water Shipping з організації доставки книг видавництва New Era ) у муніципальні бібліотеки України.
Особливість проекту полягала у необхідності організувати доставку з Данії «до дверей» малої партії товару (книги) великій кількості споживачів (бібліотеки) в різних регіонах України (обласні центри, районні центри, селища). Представники Blue Water Shipping зіткнулися з необхідністю ретельного вибору компанії-партнера в Україну, який буде здатний забезпечити міжнародну доставку, розмитнення, перепакування на складі, телемаркетинг і доставку дрібних партій Україною. У таких випадках часто доводиться вирішувати питання обслуговування декількома компаніями, що призводить до зростання витрат. Для реалізації проекту, компанія УВК запропонувала використовувати свої комплексні операційні можливості: форвардінгові послуги, митно-брокерські сервіси, можливості системи складської логістики, розвинену регіональну мережу і, звичайно ж, клієнторієнтірований підхід. Індивідуальні умови, запропоновані компанії Blue Water Shipping, дозволили не тільки мінімізувати витрати, але й успішно завершити проект протягом 2 місяців. У планах компаній УВК і Blue Water Shipping - подальший розвиток партнерських відносин.
Реклама: