XVIII Конгрес бухгалтерської справи в Румунії

Вівторок, 21 вересня 2010 —
3-4 вересня, 2010 року в Бухаресті, в Палаці парламенту, об'єднання «CECCAR» проводило «XVIII Конгрес бухгалтерської справи в Румунії» , що проходить кожні два роки. Цього року темою з’їзду обрали наступну: «Для нової культури в бухгалтерській справі», пропонуючи аудиторії найцікавіші теми для обговорення, стосовно перспективи бухгалтерської професії в світі та в Румунії, а саме в умовах нинішньої економічної ситуації.

Дмитро Олексієнко, генеральний директор АКГ «ЕКСПЕРТ», як віце-президент Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ) та Легка Валентина Григорівна, виконавчий директор ФПБАУ були запрошені на цю подію. Вони не тільки обговорювали нову культуру в бухгалтерській професії, але й спробували разом із іншими запрошеними доповідачами, визначити майбутнє цієї важливої для суспільства професії.
Об'єднання експертів та ліцензованих бухгалтерів Румунії (CECCAR) – це головна організація, яка контролює румунську бухгалтерську справу та має сильну міжнародну акредитацію, це автономна, некомерційна організація, що дбає про інтереси суспільства. «CECCAR» є членом багатьох міжнародних професійних організацій, зокрема, – Міжнародної Федерації бухгалтерів (IFAC), Федерація бухгалтерів Європи (FEE) та ін.
Реклама: