Юридична компанія «Ващенко, Бугай та Партнери» відстояла інтереси клієнта в спорі з Державною інспекцією з контролю за цінами в м. Києві

Четвер, 1 липня 2010 —
15 червня юридична компанія «Ващенко, Бугай і Партнери» успішно представила інтереси ТОВ «Укрнафтогазенерго» в Київському апеляційному адміністративному суді в судовому процесі за позовом ТОВ «Укрнафтогазенерго» до Державної інспекції з контролю за цінами в м. Києві про скасування рішення про застосування економічних санкцій на суму більше 12 млн. гривень.
15 червня юридична компанія «Ващенко, Бугай і Партнери» успішно представила інтереси ТОВ «Укрнафтогазенерго» в Київському апеляційному адміністративному суді в судовому процесі за позовом ТОВ «Укрнафтогазенерго» до Державної інспекції з контролю за цінами в м. Києві про скасування рішення про застосування економічних санкцій на суму більше 12 млн. гривень. Держінспекція безпідставно застосувала нормативно-правовий акт, що передбачає державне регулювання цін на газовому ринку. Адвокатами ЮК «Ващенко, Бугай та Партнери» було доведено в суді, що даний нормативно-правовий акт не застосовується до газотрейдерів, які здійснюють ліцензовану діяльність з постачання газу за нерегульованим тарифом. Київський апеляційний адміністративний суд залишив у силі рішення Окружного адміністративного суду м. Києва про скасування вищевказаного рішення Держінспекції. Над справою працювали старший юрист ЮК «Ващенко, Бугай та Партнери» Вікторія Горіна і партнер Денис Бугай.
Реклама: