Прес-конференція та презентація ділових активностей Мессе Франкфурт GmbH на території України і виставки «Automechanika 2010»

Понеділок, 5 квітня 2010 —
7 квітня 2010 року в конференц -холі готелю Opera (Опера), м.Київ, відбудеться прес-конференція,присвячена діяльності представництва компанії Messe Frankfurt GmbH на території України, а також, двадцять першій провідній міжнародній виставці в автомобільній промисловості Automechanika, яка пройде у Франкфурт-на-Майні 14-19 вересня 2010 року.
У цьому році на виставці Automechanika організатори очікують понад 4600 учасників і 160 000 відвідувачів. Прем'єра виставки відбулася в 1971 році, і з тих пір вона є одним з флагманів індустрії і головним місцем зустрічей ключових фігур автомобільної галузі. Організатор:міжнародна виставкова компанія Messe Frankfurt. Компанія Messe Frankfurt - це найбільше німецьке виставкове підприємство, річний оборот якого становить 424* мільйони євро, і штат якого налічує більше 1500 співробітників у всьому світі. У глобальну мережу концерну входять 28 дочірніх компаній, п'ять філій та 52 дистриб'ютори по всьому світу. Що забезпечує доступність Франкфуртської ярмарки для клієнтів в більш ніж 150 країнах світу. Понад 30 виставкових майданчиків по всьому світу є місцем проведення заходів під брендом Messe Frankfurt. У 2009* році Messe Frankfurt організувала в цілому 90 виставок, причому більше половини з них - за межами Німеччини. В даний час Франкфуртський ярмарок займає територію у 578 000 квадратних метрів, на яких розташовані десять виставкових павільйонів і прилеглий до них конгрес-центр. Підприємство знаходиться в муніципально-державній власності, його співвласниками є місто Франкфурт-на-Майні (60%) і федеральна земля Гессен (40%). Додаткова інформація розміщена на сайті www.messefrankfurt.com. * Попередні дані за 2009-й фінансовий рік. На прес-конференції виступлять: 1. Мірко Шуберт, віце-президент компанії Мессе Франкфурт з презентацією мережі представництв компанії у світі 2. Штефан Курцавскі, віце-президент компанії Messe Frankfurt, з презентацією, присвяченій виставці Automechanika у Франкфурті та у світі 3. Валерій Целінський, генеральний директор «Парус Експо Медіа», з презентацією про представницької діяльності компанії на території України. Місце проведення прес-конференції: Opera Hotel, вул.Б.Хмельницького, 53, Конференц-хол Симфонія 1-2, 2-й поверх Час проведення: 7 квітня 2010, початок: 15.00 Після презентації - фуршет. Учасники прес-конференції одночасно будуть акредитовані на виставку Automechanika 2010. Шановні пані та панове,запрошуємо Вас на офіційну прес-конференцію. Заявки на акредитацію, будь ласка, подавайте Денисюк Людмилі на е-mail: messe-frankfurt@pem.com.ua Та по телефону (044)484-68-71
Реклама: