ЕРДЕ банк – приклад РЕАЛЬНОЇ відповідальності

Понеділок, 26 квітня 2010 —
Акціонери ВАТ «ЕРДЕ БАНК» прийняли рішення про виплату 10% від річного прибутку банку за 2009 та 2010 рік на користь «постраждалих» вкладників «проблемних» банків.
Для підтримки стабільності на банківському ринку України, акціонери ВАТ «ЕРДЕ БАНК» закликають приєднатися до цієї ініціативи інші банки, які отримали прибутки за попередній рік.
Акціонери ВАТ «ЕРДЕ БАНК» прийняли рішення про виплату 10% від річного прибутку банку за 2009 та 2010 рік на користь «постраждалих» вкладників «проблемних» банків. Для підтримки стабільності на банківському ринку України, акціонери ВАТ «ЕРДЕ БАНК» закликають приєднатися до цієї ініціативи інші банки, які отримали прибутки за попередній рік. За даними Асоціації українських банків, ВАТ «ЕРДЕ Банк» входить в 30 банків-лідерів за фінансовим результатом станом на 01.01.2010 року. Процес прийому заявок від «постраждалих» вкладників та виплата компенсацій буде здійснюватися за допомогою працівників Всеукраїнської громадської організації захисту прав споживачів фінансових послуг. Всеукраїнська громадська організація захисту прав споживачів фінансових послуг (www.vgo.com.ua) – некомерційна структура, що надає БЕЗКОШТОВНУ юридичну допомогу та правову підтримку вкладникам банків та кредитних союзів, клієнтам страхових компаній та інших фінансових закладів по поверненню коштів. Телефон колл-центра: 0 (44) 501 01 87. Мажоритарним акціонером ВАТ «ЕРДЕ БАНК» є Демчак Руслан Євгенович.
Реклама: