Відбулися перші збори Ділового Клубу, організованого українськими представниками мережі незалежних аудиторів та консультантів Nexia International.

П'ятниця, 11 грудня 2009 —
У Львові 4-го грудня 2009р. відбулися перші збори Ділового Клубу, у яких взяло участь близько 30 власників та топ-менеджерів компаній і 10 представників Групи компаній "ДК-Україна. Аудитори і Консультанти" (www.dk.ua) і Адвокатської компанії "Павленко, Стаценко і Осінчук" (www.pso.com.ua), що як українські представники Nexia International виступили організаторами заходу.
Цілями Ділового Клубу є створення спільноти для обміну досвідом управління компаніями та неформального спілкування учасників. Темою зборів було "Структурування бізнесу". Після вступу про цілі Ділового Клубу, Степан Ревич, керівник напрямку консалтингу ДК доповів про управлінські аспекти теми, навівши багато прикладів з власного досвіду. Потім був виступ Андрія Костюка, керівника юридичної практики ПСО про юридичні особливості структурування бізнесу. Про фінансові аспекти доповів Роман Білик, керівник напрямку аудиту, та Ярослав Нагул, партнер напрямку оцінка ДК. Після кожної з доповідей були коментарі від гостя-співдоповідача, Андрій Худо, який є співвласником Мережі концептуальних авторських ресторанів «!Фест» і загальне обговорення зі всіма учасниками. Після офіційної частини члени Ділового Клубу мали можливість для неформального спілкування у ресторані "Найдорожча ресторація Галичини", який виступив партнером заходу. У огляду на позитивні відгуки учасників заходу, організатори планують вже зараз наступні збори, які відбудуться на початку лютого 2010р. У цих зборах планується участь близько 50-ти власників та топ-менеджерів компаній та багато цікавих дискусій. Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до: Сергій Сумніков, Група компаній "ДК-Україна. Аудитори і Консультанти" +38 032 298 85 40 SergiySumnikov@dk.ua Примітка: «Nexia International» – це провідна мережа незалежних аудиторських та консалтингових компаній у світі, яка має 520 офісів у більш ніж 100 країнах світу, а це допомагає формувати серйозне портфоліо ділових консультацій (www.nexia.com). Значна присутність у головних фінансових та економічних центрах світу Групи забезпечує стратегічне положення «Nexia», що дозволяє їй задовольняти різноманітні міжнародні вимоги своїх клієнтів, список яких налічує як всесвітньо відомі компанії та міжнародні філіали, так і приватні підприємства та осіб з великим чистим капіталом (HNWI). У 2008 сукупний дохід компаній, що є членами «Nexia», становив 2,2 млрд. доларів, що дозволило мережі зайняти 10-е місце у рейтингу найбільших міжнародних мереж світу за прибутком у міжнародному дослідженні, опублікованому в останньому International Accounting Bulletin (грудень 2008).
Реклама: