«Як заощадити та заробити на логістиці» - знають учасники II Всеукраїнської практичної конференції та логістична компанія УВК.

Середа, 18 листопада 2009 —
Компанія УВК запрошена у якості логістичного партнера до участі у II Всеукраїнській практичній конференції «Як заощадити та заробити на логістиці», що проходитиме у Києві 27 листопада 2009 року. Організатор – портал роздрібної та оптової торгівлі TradeMaster.com.ua.
Кращі фахівці з логістики України у форматі даного заходу зустрічатимуться другий раз. Перша конференція проходила 29 травня 2009г та зібрала 120 фахівців. Компанія УВК також приймала участь. У ході конференції сформувався висновок, що грамотне управління в закупівельній логістиці дозволяє заощадити до 8-10% витрат, складській – понад 40%... а ефективний і професійний логістичний персонал дозволить здійснити економію з максимальною віддачею. Осіння конференція стане своєрідним звітом про те, які нові інструменти опанували вітчизняні компанії, яких результатів досягли у прагненні заощадити і заробити на логістиці. Конференція проходитиме за участі: * - керівників логістичних підрозділів: торгівельних мереж, виробників, дистрібуторів * - фахівців у сфері транспортних перевезень , відповідального зберігання, ІТ-решень для оптимізації логістичних бізнес-процесів, мотивації логістичного персоналу * кращих незалежних експертів галузі * провідних вітчизняних ЗМІ Місце проведення: ВЦ "АККО Інтернешнл" (Київ, просп. Перемоги, 40-б, парк О.С. Пушкіна). Веб-сторінка конференції http://www.trademaster.com.ua/252/ З питаннями щодо участі звертайтеся, будь ласка, за тел.8044-383-50-34, 8066-804-08-75
Реклама: