За 2008 рік НАДРА БАНК встановив більше 240 банкоматів

Середа, 24 грудня 2008 —
Мережа банкоматів одного з лідерів ринку платіжних карток України – НАДРА БАНКУ – протягом 2008 року збільшилася на 243 одиниці і склала близько
1 200 банкоматів, що функціонують у 283 містах України, у найбільш зручних для клієнтів місцях та є доступними 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
Мережа банкоматів одного з лідерів ринку платіжних карток України – НАДРА БАНКУ – протягом 2008 року збільшилася на 243 одиниці і склала близько 1 200 банкоматів, що функціонують у 283 містах України, у найбільш зручних для клієнтів місцях та є доступними 24 години на добу, 7 днів на тиждень. За допомогою банкоматів клієнти НАДРА БАНКУ можуть як отримувати готівку зі своїх карткових рахунків, так і вносити її на рахунки, переказувати гроші з однієї картки на іншу, здійснювати різні операції за пакетами послуг «Ласкаво просимо!», погашати кредити, оплачувати різні рахунки, у т. ч. послуги операторів мобільного зв'язку, IP-телефонії та Інтернет-провайдерів. Крім того, клієнти можуть змінити PIN-код своєї картки, отримати міні-виписку – звіт про останні 5 операцій за карткою, а також робити внески на благодійність. Крім того, в жовтні поточного року НАДРА БАНК розробив новий, більш зручний і зрозумілий для користувачів інтерфейс банкоматів, за допомогою якого можна максимально швидко і точно виконувати необхідні операції. На сьогодні клієнти можуть побачити перший банкомат з новим інтерфейсом у приміщенні центрального офісу НАДРА БАНКУ, проте незабаром усі власники карток матимуть змогу оцінити переваги роботи з оновленим меню банкоматів НАДРА БАНКУ.
Реклама: