Свято Миколая для украънськоъ малечі

Вівторок, 25 листопада 2008 —
Загальноукраїнська книжкова мережа «Книжковий супермаркет» організовує «Свято Миколая для української малечі»
6 – 19 грудня
Напередодні очікування зимової феєрії та новорічних урочистостей мережа “Книжковий супермаркет” ініціює Свято для найменших читачів та найщиріших шанувальників Святого Миколая. «КС» за підтримки найяскравіших дитячих видавництва України “А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”, “Видавництво Старого Лева” та “Махаон-Україна” дарує дітям низку вечорів з казками та оповідками, міфами та легендами, приказками та повір'ями, що супроводжують зимові свята і створюють магічну, неповторну атмосферу.
Зануритись в казковий світ будуть допомагати Іван Малкович, Михайло Слабошпицький, Андрій Курков та Мар’яна Савка. У їхньому виконанні прозвучать уривки найкращих творів для дітей.
Загальноукраїнська книжкова мережа «Книжковий супермаркет» організовує «Свято Миколая для української малечі» 6 – 19 грудня Напередодні очікування зимової феєрії та новорічних урочистостей мережа “Книжковий супермаркет” ініціює Свято для найменших читачів та найщиріших шанувальників Святого Миколая. «КС» за підтримки найяскравіших дитячих видавництва України “А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”, “Видавництво Старого Лева” та “Махаон-Україна” дарує дітям низку вечорів з казками та оповідками, міфами та легендами, приказками та повір'ями, що супроводжують зимові свята і створюють магічну, неповторну атмосферу. Зануритись в казковий світ будуть допомагати Іван Малкович, Михайло Слабошпицький, Андрій Курков та Мар’яна Савка. У їхньому виконанні прозвучать уривки найкращих творів для дітей. Продовж Свята відбуватиметься конкурс малюнків, створених дітлахами за мотивами почутих казок та розповідей про святого Миколая. 19 грудня, в день святого Миколая, відбудеться заключна зустріч, на якій організатори та поважне Журі (видавці та партнери проекту) визначать переможців конкурсу та нагородять їх подарунками. Програма свята: “Будинок книги та медіа”, Московський проспект, 6 (ст. м. Петрівка): 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; “Будинок книги та медіа”, вул. Луначарського, 10 (ст. м. Лівобережна): 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна”; “Книжковий супермаркет”, ТЦ “Навігатор”, пл. Слави, 1 (ст. м. Арсенальна): 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”. 19 ГРУДНЯ о 16:00 – Свято, на якому Миколай роздаватиме подарунки для призерів конкурсу малюнків а також слухняним дітлахам за адресою “Будинок книги та медіа”, вул. Луначарського, 10 (ст. м. Лівобережна). Додаткову інформацію про «Свято Миколая» можна отримати за телефоном у координаторів проекту Юлії Валової - 8 067 406 12 61 або Олени Прохорчук – 8 067 536 68 64.
Реклама: