Спеціальна пропозиція від НАДРА БАНКУ для корпоративних клієнтів – пакет послуг «Ефективні рішення для управління грошовими коштами»

Середа, 19 листопада 2008 —
Розуміючи постійну потребу корпоративних клієнтів оперативно акумулювати та використовувати свої кошти, НАДРА БАНК розробив для них спеціальну пропозицію – пакет послуг «Ефективні рішення для управління грошовими коштами».
Розуміючи постійну потребу корпоративних клієнтів оперативно акумулювати та використовувати свої кошти, НАДРА БАНК розробив для них спеціальну пропозицію – пакет послуг «Ефективні рішення для управління грошовими коштами». Ця унікальна пропозиція розроблена з метою підвищення ефективності бізнесу корпоративних клієнтів і включає в себе комплекс інноваційних банківських рішень щодо управління коштами. Комплексність забезпечується шляхом одночасного використання декількох рахунків з якісно різними можливостями. Пакет послуг складається з таких продуктів: поточний рахунок (у т. ч. «Клієнт-Банк»), що є не лише інструментом для здійснення традиційних розрахункових та касових операцій, але й ключем доступу до унікального комплексу банківських послуг «Ефективні рішення»; рахунок «Час – Гроші» – альтернатива традиційному овернайту зі спрощеною процедурою оформлення договорів, яка повністю реалізує потребу клієнта в отриманні додаткового прибутку під час короткострокового періоду – 1 або 2 дні за рахунок планування проведення своїх платежів; рахунок «Бізнес – Дохід» – своєрідний симбіоз поточного та депозитного рахунків. Цей продукт зручний для тих клієнтів, які бажають отримати прибуток у короткостроковому періоді – 1-3 місяці і при цьому мати вільний доступ до коштів у разі необхідності; Депозитна лінія повністю реалізує потребу клієнта в отриманні прибутку на тимчасово вільні кошти у середньо- та довгостроковому періоді – від 3-х місяців до 3-х років; Автоматичний овердрафт – це своєрідна «підстраховка» у випадку короткострокових «розривів» між надходженнями на рахунок і необхідністю розрахуватися за зобов’язаннями з контрагентами, що забезпечує своєчасність здійснення поточних платежів. Крім того, клієнт має змогу оформити постійно діюче розпорядження на автоматичний перерахунок коштів між рахунками, заощадивши таким чином свій час. «Розроблюючи цей проект, ми прагнули, щоб наші клієнти могли максимально наблизитися до досягнення бажаного балансу між доходами та затратами. Впевнені, клієнти зможуть гідно оцінити надійність та зручність даної пропозиції», – зазначила Ольга Кириченко, директор Департаменту корпоративних банківських продуктів НАДРА БАНКУ.
Реклама: