НАДРА БАНК та Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» подарували медичне обладнання Закарпатській обласній дитячій лікарні

Четвер, 3 липня 2008 —
2 липня цього року в рамках всеукраїнської благодійної програми «Здорові діти у щасливій країні» НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» передали гастрофіброскоп і три перфузори із комплектами витратних матеріалів реанімаційному відділенню Закарпатської обласної дитячої лікарні.
2 липня цього року в рамках всеукраїнської благодійної програми «Здорові діти у щасливій країні» НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» передали гастрофіброскоп і три перфузори із комплектами витратних матеріалів реанімаційному відділенню Закарпатської обласної дитячої лікарні. Головний лікар медзакладу Єлизавета Біров зазначила: «Хочемо щиро подякувати НАДРА БАНКУ і благодійному фонду «Дитячий світ» за вкрай необхідне для нашої лікарні обладнання. Безумовно, це поліпшить якість лікування наших маленьких пацієнтів і, відповідно, знизить рівень дитячої смертності в області». Кошти для закупівлі медичного обладнання були зібрані в ході благодійних акцій, які проводилися в рамках соціальної програми НАДРА БАНКУ «Здорові діти у щасливій країні». Мета цієї програми – зниження рівня дитячої смертності через допомогу в забезпеченні необхідним медичним обладнанням реанімаційних відділень обласних дитячих лікарень. Благодійна програма «Здорові діти у щасливій країні» проходить за підтримки Міністерства охорони здоров’я України і Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту. Вперше в історії української незалежності представники влади, бізнесу і громадськості об’єднали свої зусилля задля вирішення такої важливої проблеми української медицини, як зниження дитячої смертності. Директор Департаменту комунікацій та зв’язків із громадськістю НАДРА БАНКУ Людмила Гайова зазначила: «У рамках соціальної програми ми вже передали медичне обладнання семи дитячим медзакладам: Дніпропетровській, Херсонській, Полтавській, Львівській, Чернівецькій, Житомирській та Закарпатській лікарням. Упродовж поточного року плануємо передати медичну апаратуру ще восьми дитячим обласним лікарням».
Реклама: