ЕМПіК відвідають лідери гуртів "Крихітка Цахес", "Димна Суміш", "Quest Pistols" та "Х-Позери"

Середа, 16 квітня 2008 —
20 квітня 2008 року о 17:00 в салоні ЕМПіК, який знаходиться у ТРЦ “Магелан”, просп. Ак. Глушкова, 13-Б, відбудуться дебати на тему: «Рок проти насилля та за здоровий спосіб життя».
Спеціальні гості: Каша Сальцова (Крихітка Цахес), Олександр Чемеров (Димна Суміш), Костянтин Боровський (Quest Pistols) та Альона Абрамова (X-Позери).
Мережа ЕМПіК, за сприяння МГО «Молода Просвіта», запрошує всіх шанувальників української музики поспілкуватися з лідерами гуртів “Крихітка Цахес” та “Димна Суміш”. “Крихітка Цахес” – відомий український гурт, який дав свій перший концерт у 1999 році на Рок-Екзистенції. На сьогоднішній день музиканти активно працюють над своїм другим альбомом. Музику гурту описують як енергійну та трохи нахабну, але тим не менш щиру та мелодійну. Пост-грандж з ніжним жіночим вокалом, потужний саунд з додаванням пост-панку, тріп-хопу, бріт-попу та неповторна харизма вокалістки – все це “Крихітка Цахес”. “Димна Суміш” – гурт створений у 1998 році, історія якого почалася ще у Чернігові. На початку свого творчого шляху музиканти виступали на фестивальних та клубних майданчиках України та згодом «Димну Суміш» було оцінено як один з кращих альтернативних гуртів на теренах України. Нещодавно музиканти закінчили роботу над новим альбомом, який найближчим часом можна буде побачити у продажу. Музика гурту – це дійсно суміш справжнього року, гранжу, хард-кору, панку, психоделіки та ще не зрозуміло чого, вже претендує на власний стиль під назвою "Димна Суміш". “Quest Pistols” – відомий раніше як шоу-балет під назвою “Quest”. Популярне українське телешоу «Шанс» відкрило перед хлопцями нові можливості розвитку. Найвідоміший сингл гурту “Я устал” здійняв цілу хвилю обговорень. Його вихід став однією з найяскравіших подій в сучасному світі української музики. Гурт виконує свою музику у стилі глем-рок. Х-Позери – молодий колектив, який був утворений в результаті співпарці гуртів Димна Суміш та Quest Pistols. Гурт виконує свою музику у стилі емо-панк-рок та найближчим часом планує розпочати активну концертну діяльність. На цій зустрічі кожен з відвідувачів зможе поспілкуватися з цими цікавими людьми та взяти у них автографи. Вхід вільний Прес-служба ЕМПіК www.empik.ua info.empik@empik.ua
Реклама: