Новий звіт Світового банку "Вдосконалення міжбюджетних відносин і стратегія видатків у сферах охорони здоров’я та освіти в Україні"

Четвер, 21 лютого 2008 —
Основний висновок звіту Світового банку щодо фінансування послуг охорони здоров’я та освіти в Україні - «Потрібно підвищувати якість державних видатків, а не їх обсяг!».
До уваги представників засобів масової інформації! Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції, під час якої буде презентовано новий звіт Світового банку «Вдосконалення міжбюджетних відносин і стратегія видатків у сферах охорони здоров’я та освіти в Україні» Основний висновок звіту щодо фінансування послуг охорони здоров’я та освіти - «Потрібно підвищувати якість державних видатків, а не їх обсяг!». У прес-конференції візьмуть участь: 1. Пол Бермінгхем, Директор Світового банку у справах України Білорусі та Молдови. 2. Мартін Райзер, Економічний радник Представництва Світового банку в Україні. 3. Пабло Сааведра, економіст Світового банку, головній автор звіту. 4. Асад Алам, Керівник сектору зменшення бідності та економічного управління (Регіон Європи та Центральної Азії). Прес-конференція відбудеться у понеділок, 25 лютого 2008 р., об 11:30, у Представництві Світового банку в Україні за адресою: м. Київ, Дніпровський узвіз, 1.
Реклама: