Ставицький продає чотири нафтові родовища

Вівторок, 22 листопада 2011, 15:23

Спеціальний дозвіл на геологічне вивчення з можливістю дослідно-промислової розробки (ДПР) Алагольскої нафтогазоносної площі (Крим) став найдорожчим лотом, виставленим на перший у 2011 році конкурс Державної служби геології і надр Україні.

Відповідно до оголошення в пресі у вівторок, початкова ціна цієї п'ятирічної ліцензії становить 8,590 млн гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, претендентам на геологічне вивчення з можливістю дослідно-промислової розробки нафти і газу запропоновані дозволи на Соколовецке родовище (Львівська обл.) за початковою ціною 6,71 млн гривень терміном на п'ять років, Біличівску площу (Полтавська обл.) - строком на 20 років за 3,79 млн гривень і Морозівську ділянку (Полтавська обл.) - строком на п'ять років за 1,81 млн гривень.

На конкурс також виставлені два дозволи на видобуток протягом 20 років кварцових пісків і сієнітів в Донецькій області: Новомихайлівське (Марінський р-н) і Тернове (Тельманівський р-н) за початковою ціною відповідно 2,41 млн гривень і 1,6 млн гривень.

Реклама:

Окрім того, виставлено кілька ділянок кам'яного вугілля, Мокрокалігорське родовище бурого вугілля (Катеринопільський р-н, Черкаська обл.) за 0,65 млн гривень і Бобриковську ділянку золотосульфідних руд (Луганська обл.) за 0,28 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!