8 грудня 2018

Новини
16:42
Гройсман хоче зрівняти зарплати жінок і чоловіків в Україні
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман пропонує обговорити і вирішити питання нерівності оплати праці жінок і чоловіків, яке має місце в Україні.
15:25
У НБУ прокоментували мільярдний "обнал" через банк Тігіпка
Національний банк оштрафувавши ТАСкомбанк на 6 млн гривень за незаконне переведення в готівку 3,9 млрд гривень діяв у межах своїх повноважень.
14:13
Порошенко: Російським суднам треба заборонити вхід у порти Європи й США
Президент Петро Порошенко вважає, що після агресії РФ у Чорному морі російським суднам має бути заборонений вхід у європейські та американські порти.
13:05
НБУ не бачить майбутнього для російських банків в Україні
Національний банк не бачить перспектив для роботи банків з державним російським капіталом в Україні.
11:44
Радника голови одного з держпідприємств "взяли" на хабарі
Під час одержання неправомірної вигоди при спробі незаконно продати за заниженою ціною державний теплохід затримали радника голови "Українського Дунайського пароплавства" та представника "Першої української міжрегіональної товарної біржі".
10:20
Країни ОПЕК+ домовилися про зниження обсягу видобутку нафти
Організація країн-експортерів нафти ОПЕК і держави, що не входять в цю організацію, включаючи Росію, домовилися про зниження обсягу нафтовидобутку на 1,2 млн барелів на добу.
10:03
Офіційний курс: гривня зміцнилася до долара та євро
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 5 копійок, встановивши його на 10 грудня на рівні 27,82 гривні.
09:00
Омелян розповів, коли Україна може підписати "відкрите небо" з ЄС
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розраховує на підписання угоди про "Відкрите небо" з Європейським Союзом наступного дня після Brexit.