Партія регіонів - ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ...мають відповідати майбутньому України і бажанню Президента вивести країну на шлях розвитку…

Вівторок, 1 березня 2011 —
Партія регіонів - ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ...мають відповідати майбутньому України і бажанню Президента вивести країну на шлях розвитку…


(... у разі необхідності і наявності можливості - надаємо свою згоду на публічне оприлюднення, опублікування, тощо...)


ВІДКРИТИЙ ЛИСТ першому заступнику Голови Партії регіонів РИБАКУ Володимиру Васильовичу - Новий депутатський корпус партії регіонів або недопущення помилок попередників - …майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток…


НОВИЙ ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
АБО НЕДОПУЩЕННЯ ПОМИЛОК ПОПЕРЕДНИКІВ
Відкритий лист РИБАКУ Володимиру Васильовичу
…майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток…


…згідно п.4. Статуту партії «Права та обов’язки членів партії регіонів» - 4.1. Член Партії регіонів має право: – звертатись із запитами, заявами, пропозиціями з будь-яких питань діяльності Партії регіонів до керівних органів партійних організацій, керівних органів Партії регіонів та одержувати на них обґрунтовані відповіді; – виступати з критикою на адресу керівних органів партійних організацій всіх рівнів та окремих їх членів; – вільно висловлювати власну думку та обговорювати будь-які питання партійного життя; – вносити пропозиції щодо змін та доповнень до Програми та Статуту Партії регіонів, брати участь у виробленні і реалізації партійної політики; – звертатись до керівних органів партійної організації, керівних органів Партії регіонів з метою захисту своїх прав і законних інтересів, зокрема, від необґрунтованих звинувачень і переслідувань за власну партійну й громадську діяльність, політичні переконання та погляди…

Високошановний Володимире Васильовичу!

Ваша остання стаття "Новый депутатский корпус Партии регионов" мене надихнула на цей відвертий лист з публічною позицією.

«…Первый заместитель Председателя Партии регионов В.В. Рыбак: …0чень важно выстроить взаимоотношения и взаимодействия между депутатами и партийными организациями. Нередко мы сталкиваемся со случаями, когда между ними возникают конфликты. Или депутат, уверовав в свою исключительность, начинает игнорировать партийную организацию, которая привела его в депутатство. Или партийная организация устраивает для своего депутата армейскую дисциплину, контролирует каждый шаг, каждое действие депутата. Но в большинстве случаев, как показывает изучение конфликтов, они возникают на основе личностных взаимоотношений между депутатом и лидером партийной организации. Здесь необходимо обеим сторонам помнить, что ни одному, ни другому никто не выдавал «карточку на обладание истиной». Все конфликты могут и должны быть разрешены посредством встреч, переговоров, в основу которых должны быть положены не личные амбиции, а дело и авторитет партии. Нам всем необходимо уразуметь, что партия, как объединение единомышленников, всегда пользовалась и будет пользоваться коллегиальными и демократичными принципами, в том числе и при разрешении личностных конфликтов. Поэтому взаимоотношения между депутатами и партийными организациями должны строиться, исходя из того, что депутатский корпус это не каста в партии, а её передовой отряд, наиболее эффективное и мощное орудие партии, это инструмент партии в решении ее повседневных, перспективных и программных задач. Привлекая депутатский корпус, общественные организаций, другие структуры гражданского общества к выполнению принятых партийными организациями планов и программ развития территориальных громад, мы тем самым внесем свой достойный вклад в реализацию планов Президента Украины В.Ф. Януковича по строительству новой Украины...»

Щиро Вам вдячний за підняті теми і у цій статті у Ваших попередніх статтях в газеті «Время регионов», де Ви публічно і чесно викриваєте наявні локальні проблеми, які є, напевно, на рівні практично всіх місцевих організацій партії. Але ми маємо відверто викривати можливі загострення аби не пропустити саме точку неповернення, і не припуститися помилок, які були притаманні нашим попередникам і які призвели до наявних наслідків. Тільки так нам будуть вірити люди, бо не припускається маленьких помилок тільки той, хто нічого не робить.

Партія регіонів та її лідер вистояли і у важчі часи, але випробування владою – це іспит, який дуже важко перескладати, тобто ми або його здамо, або ні… А це і питання закріплених за територіями народних депутатів від фракції партії у Верховній Раді чи місцевих Рад з невирішеними питаннями підпорядкованості і співпраці «народний депутат – місцева організація партії», і питання (не хочу згадувати термін «конфлікти») - «місцевий депутат - місцева організація партії». А це тільки питання, які Ви зачепили, а ще, мабуть є питання «місцева НОВА еліта - місцева організація партії».

Так саме НОВА, і саме справжня, і я не маю на увазі «попередників», які «перефарбувалися». Хтось з них має захищати свій бізнес чи великий чи маленький, хтось має бажання отримати чи придбати «смачну» посаду, хтось ще з якихось причин як це буває у партії влади, але мало хто, так саме мало хто і мало кого цікавить майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток, тощо.

Володимире Васильовичу, Ви вже писали і говорили у 2010, що нарешті прийшли часи і немає бути місця в партії тим, хто «працював тільки на свій живіт». Саме тому, вірячи Вам і вірячи в майбутнє партії я також бажав пов’язати своє майбутнє з партією. Але це дуже важко було, оскільки як адвокат і правозахисник я дійсно втратив.

Я такий самий громадянин України як і Ви, як і всі інші і маю свої особисті симпатії, переконання й погляди. А також маю свій голос, який на всіх виборах віддавав за одну й ту саму політичну силу, за одного й того самого політичного лідера, навіть коли він програвав в третьому турі. Так доля визначила, що більшість моїх друзів, колег, клієнтів завжди були в партії регіонів.

І в світлі попередніх і майбутніх будь-яких виборів у своїх публікаціях я застерігав від помилок, яких припускалися наші попередники, якого б політичного кольору вони не були. Працювати в інтересах однопартійців і всіх громадян, якого б політичного кольору вони не були. Саме це є головною тезою почесного лідера партії, Президента України Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА. Віра в ці слова також мене надихнула у 2010 на ряд публікацій статей, в тому числі в газеті «Реальна влада» - серед яких «В нас одна спільна загроза, сказав Президент – це бідність».

З приводу питань (не хочу згадувати термін «конфлікти»), які дійсно виникали, виникають і мабуть будуть виникати у всіх згаданих випадках (а це видно неозброєним оком) спробую відверто і сподіваюся разом з Вами віднайти причину, хоча б на своєму маленькому рівні, аби не боротися вже з наслідками.

Щодо питань «НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ – МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»:

- попрацювавши на громадських засадах безоплатно у громадській приймальні одного з найвідоміших і найповажніших і в України, а головне за її межами в світі народного депутата мені незрозуміло було відсутність роз’яснювальної пропагандистської роботи – «а хто ж головний…». Як правник я розумію, що «місцева організація партії» це суб’єкт виборчого процесу, але ж «народний депутат» - це … Ми втратили деякий час у цій штучній проблемі, хоча я розумію «разделяй і властвуй» і вдячний просто як людина, яка в найближчому майбутньому може і не мати відношення до цієї теми, але всі зрозуміли, що саме разом, саме пліч-о-пліч ми маємо шанс. І головне Ви зрозуміли і надали роз’яснення. Тобто це не конфлікт, це непорозуміння, проста людська заздрість, ревнивість, недалекоглядність, якої могло і не бути і напевно не є там, де «народний депутат» є одночасно головою «місцевої організації партії». І все. Штучні, локальні проблеми мають вирішуватися з урахуванням не майбутнього «народного депутата», а майбутнього «місцевої організації партії» безпосередньо та всієї партії зокрема.

Щодо питань «МІСЦЕВИЙ ДЕПУТАТ - МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»:

- хоча Київ та його 10 районів не можуть на сьогодні мати такий досвід, але з деякими «заростками» такої можливої ситуації напевно стикнувся не тільки я один. Ви кажете про необхідну співпрацю, але коли «не все так просто», і коли Ви залишили не завжди достойні «кадри» на місцевих партійних рівнях, коли «нікого» не цікавить чи дійсно ти нова, достойна, незаплямована у корупційних питаннях місцева еліта, а цікавить тільки самі знаєте «що…». І знову до влади приходять ті самі перефарбовані попередники та «інші високодостойники», оскільки дійсно нова, достойна, незаплямована у корупційних питаннях місцева еліта просто немає саме цього «що…».

Щодо питань «МІСЦЕВА НОВА ЕЛІТА - МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»:

- не повертаючись до згаданого вище маємо зрозуміти – не даючи партійного майбутнього молоді, новій, достойній, незаплямованій у корупційних питаннях місцевій еліті, у якій не є та не може бути саме цього «що…» - партія навряд чи виграє, але я розумію, що все рівно не програє. Про яку нову місцеву еліту може йти мова, коли і у 2010, 2012, і у 2013 та у інші періоди вже рвуться наші любі перефарбовані попередники. Звичайно за останні роки у них вже накопилося достатньо саме цього «що…» і конкурентом бути таким «високодостойникам» дуже важко. Крім цього, це також в рамках тези почесного лідера партії, Президента України Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА про рівність всіх, якого б політичного кольору вони б не були, але ж Віктор Федорович мав напевно на увазі трошки інше і навряд чи саме це.

Мені не все рівно, що буде з майбутнім партії, оскільки своє майбутнє хочу бачити разом з нею.

При цьому, вірю і маю бажання і може надійде час, коли партія повернеться обличчям до нової, достойної, незаплямованої у корупційних питаннях місцевої еліти, навіть у якої відсутнє самі знаєте «що…».

Так, якщо відверто - я дійсно не зовсім командна людина, я не люблю коли мною командують тим більше, іноді, незовсім авторитетні, незовсім поважні, незовсім заслужені і ще не-, не-, не-, але я людина правил, яка розвивається по встановлених правилах, які мають відповідати майбутньому України і майбутньому бажанню Президента вивести країну на шлях розвитку, як би зараз це не було важко…

Я щиро вірю у нову майбутню Україну, у майбутнє такої великої партії та й інших партій також, у розбудову інших інститутів громадянського суспільства і вірю у своє майбутнє разом з Вами, вірю, що ми будемо разом з Президентом на його нелегкому шляху заради процвітання України, і люди нам повірять, що партія регіонів прийшла всерйоз і надовго, і головне прийшла до влади разом з дійсно новою достойною, незаплямованою у корупційних питаннях місцевою елітою саме серед її жителів і не тільки для її членів, а для всіх людей, якого б політичного кольору вони не були.

З повагою і сподіванням на подальшу плідну співпрацю,

ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua
Хабібуллін Вадим Монев`ярович
правозахисник, адвокат, громадський діяч,
член Громадської Ради - при центральному органі виконавчої влади
- при Міністерстві юстиції України


ВІДКРИТИЙ ЛИСТ першому заступнику Голови Партії регіонів РИБАКУ Володимиру Васильовичу - Новий депутатський корпус партії регіонів або недопущення помилок попередників - …майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток…
читати: http://khabibullin.kiev.ua/pabl_article_ua.php?page=1&cat=39&id=476


Президент Віктор Янукович обіцяє цього року створити президентський кадровий резерв "Нова еліта нації".
читати: http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/22/5946655/


Первый заместитель Председателя Партии регионов В.В. Рыбак:
"Новый депутатский корпус Партии регионов"
читати: http://kiev-pr.kiev.ua/novini/02_11/pervij_zamestitel_predsedatelja_partii_regionov_v.v._ribak__.html












З великою повагою, С огромным уважением

ХАБИБУЛЛИН KHABIBULLIN.kiev.ua
KHABIBULLIN ХАБИБУЛЛИН ХАБІБУЛЛІН

Хабибуллин Вадим Монэвярович
http://www.KHABIBULLIN.kiev.ua
Хабібуллін Вадим Монев'ярович

ГРОМАДСЬКА ПРИЙМАЛЬНЯ
ПРИЙОМ ГРОМАДЯН БЕЗОПЛАТНО З 1999

- ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Контакти
http://khabibullin.kiev.ua/contacts_ua.php

- ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність
http://khabibullin.kiev.ua/soc_ua.php

- ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність | Публікації
http://khabibullin.kiev.ua/pabl_ua.php?cat=39

- ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність | Фотоальбоми
http://khabibullin.kiev.ua/photo_ua.php?cat=41


КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Рівність забезпечується також наданням рівних можливостей у громадсько-політичній діяльності...


ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua
Партія регіонів - ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ...мають відповідати майбутньому України і бажанню Президента вивести країну на шлях розвитку… (... у разі необхідності і наявності можливості - надаємо свою згоду на публічне оприлюднення, опублікування, тощо...) ВІДКРИТИЙ ЛИСТ першому заступнику Голови Партії регіонів РИБАКУ Володимиру Васильовичу - Новий депутатський корпус партії регіонів або недопущення помилок попередників - …майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток… НОВИЙ ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ПАРТІЇ РЕГІОНІВ АБО НЕДОПУЩЕННЯ ПОМИЛОК ПОПЕРЕДНИКІВ Відкритий лист РИБАКУ Володимиру Васильовичу …майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток… …згідно п.4. Статуту партії «Права та обов’язки членів партії регіонів» - 4.1. Член Партії регіонів має право: – звертатись із запитами, заявами, пропозиціями з будь-яких питань діяльності Партії регіонів до керівних органів партійних організацій, керівних органів Партії регіонів та одержувати на них обґрунтовані відповіді; – виступати з критикою на адресу керівних органів партійних організацій всіх рівнів та окремих їх членів; – вільно висловлювати власну думку та обговорювати будь-які питання партійного життя; – вносити пропозиції щодо змін та доповнень до Програми та Статуту Партії регіонів, брати участь у виробленні і реалізації партійної політики; – звертатись до керівних органів партійної організації, керівних органів Партії регіонів з метою захисту своїх прав і законних інтересів, зокрема, від необґрунтованих звинувачень і переслідувань за власну партійну й громадську діяльність, політичні переконання та погляди… Високошановний Володимире Васильовичу! Ваша остання стаття "Новый депутатский корпус Партии регионов" мене надихнула на цей відвертий лист з публічною позицією. «…Первый заместитель Председателя Партии регионов В.В. Рыбак: …0чень важно выстроить взаимоотношения и взаимодействия между депутатами и партийными организациями. Нередко мы сталкиваемся со случаями, когда между ними возникают конфликты. Или депутат, уверовав в свою исключительность, начинает игнорировать партийную организацию, которая привела его в депутатство. Или партийная организация устраивает для своего депутата армейскую дисциплину, контролирует каждый шаг, каждое действие депутата. Но в большинстве случаев, как показывает изучение конфликтов, они возникают на основе личностных взаимоотношений между депутатом и лидером партийной организации. Здесь необходимо обеим сторонам помнить, что ни одному, ни другому никто не выдавал «карточку на обладание истиной». Все конфликты могут и должны быть разрешены посредством встреч, переговоров, в основу которых должны быть положены не личные амбиции, а дело и авторитет партии. Нам всем необходимо уразуметь, что партия, как объединение единомышленников, всегда пользовалась и будет пользоваться коллегиальными и демократичными принципами, в том числе и при разрешении личностных конфликтов. Поэтому взаимоотношения между депутатами и партийными организациями должны строиться, исходя из того, что депутатский корпус это не каста в партии, а её передовой отряд, наиболее эффективное и мощное орудие партии, это инструмент партии в решении ее повседневных, перспективных и программных задач. Привлекая депутатский корпус, общественные организаций, другие структуры гражданского общества к выполнению принятых партийными организациями планов и программ развития территориальных громад, мы тем самым внесем свой достойный вклад в реализацию планов Президента Украины В.Ф. Януковича по строительству новой Украины...» Щиро Вам вдячний за підняті теми і у цій статті у Ваших попередніх статтях в газеті «Время регионов», де Ви публічно і чесно викриваєте наявні локальні проблеми, які є, напевно, на рівні практично всіх місцевих організацій партії. Але ми маємо відверто викривати можливі загострення аби не пропустити саме точку неповернення, і не припуститися помилок, які були притаманні нашим попередникам і які призвели до наявних наслідків. Тільки так нам будуть вірити люди, бо не припускається маленьких помилок тільки той, хто нічого не робить. Партія регіонів та її лідер вистояли і у важчі часи, але випробування владою – це іспит, який дуже важко перескладати, тобто ми або його здамо, або ні… А це і питання закріплених за територіями народних депутатів від фракції партії у Верховній Раді чи місцевих Рад з невирішеними питаннями підпорядкованості і співпраці «народний депутат – місцева організація партії», і питання (не хочу згадувати термін «конфлікти») - «місцевий депутат - місцева організація партії». А це тільки питання, які Ви зачепили, а ще, мабуть є питання «місцева НОВА еліта - місцева організація партії». Так саме НОВА, і саме справжня, і я не маю на увазі «попередників», які «перефарбувалися». Хтось з них має захищати свій бізнес чи великий чи маленький, хтось має бажання отримати чи придбати «смачну» посаду, хтось ще з якихось причин як це буває у партії влади, але мало хто, так саме мало хто і мало кого цікавить майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток, тощо. Володимире Васильовичу, Ви вже писали і говорили у 2010, що нарешті прийшли часи і немає бути місця в партії тим, хто «працював тільки на свій живіт». Саме тому, вірячи Вам і вірячи в майбутнє партії я також бажав пов’язати своє майбутнє з партією. Але це дуже важко було, оскільки як адвокат і правозахисник я дійсно втратив. Я такий самий громадянин України як і Ви, як і всі інші і маю свої особисті симпатії, переконання й погляди. А також маю свій голос, який на всіх виборах віддавав за одну й ту саму політичну силу, за одного й того самого політичного лідера, навіть коли він програвав в третьому турі. Так доля визначила, що більшість моїх друзів, колег, клієнтів завжди були в партії регіонів. І в світлі попередніх і майбутніх будь-яких виборів у своїх публікаціях я застерігав від помилок, яких припускалися наші попередники, якого б політичного кольору вони не були. Працювати в інтересах однопартійців і всіх громадян, якого б політичного кольору вони не були. Саме це є головною тезою почесного лідера партії, Президента України Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА. Віра в ці слова також мене надихнула у 2010 на ряд публікацій статей, в тому числі в газеті «Реальна влада» - серед яких «В нас одна спільна загроза, сказав Президент – це бідність». З приводу питань (не хочу згадувати термін «конфлікти»), які дійсно виникали, виникають і мабуть будуть виникати у всіх згаданих випадках (а це видно неозброєним оком) спробую відверто і сподіваюся разом з Вами віднайти причину, хоча б на своєму маленькому рівні, аби не боротися вже з наслідками. Щодо питань «НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ – МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»: - попрацювавши на громадських засадах безоплатно у громадській приймальні одного з найвідоміших і найповажніших і в України, а головне за її межами в світі народного депутата мені незрозуміло було відсутність роз’яснювальної пропагандистської роботи – «а хто ж головний…». Як правник я розумію, що «місцева організація партії» це суб’єкт виборчого процесу, але ж «народний депутат» - це … Ми втратили деякий час у цій штучній проблемі, хоча я розумію «разделяй і властвуй» і вдячний просто як людина, яка в найближчому майбутньому може і не мати відношення до цієї теми, але всі зрозуміли, що саме разом, саме пліч-о-пліч ми маємо шанс. І головне Ви зрозуміли і надали роз’яснення. Тобто це не конфлікт, це непорозуміння, проста людська заздрість, ревнивість, недалекоглядність, якої могло і не бути і напевно не є там, де «народний депутат» є одночасно головою «місцевої організації партії». І все. Штучні, локальні проблеми мають вирішуватися з урахуванням не майбутнього «народного депутата», а майбутнього «місцевої організації партії» безпосередньо та всієї партії зокрема. Щодо питань «МІСЦЕВИЙ ДЕПУТАТ - МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»: - хоча Київ та його 10 районів не можуть на сьогодні мати такий досвід, але з деякими «заростками» такої можливої ситуації напевно стикнувся не тільки я один. Ви кажете про необхідну співпрацю, але коли «не все так просто», і коли Ви залишили не завжди достойні «кадри» на місцевих партійних рівнях, коли «нікого» не цікавить чи дійсно ти нова, достойна, незаплямована у корупційних питаннях місцева еліта, а цікавить тільки самі знаєте «що…». І знову до влади приходять ті самі перефарбовані попередники та «інші високодостойники», оскільки дійсно нова, достойна, незаплямована у корупційних питаннях місцева еліта просто немає саме цього «що…». Щодо питань «МІСЦЕВА НОВА ЕЛІТА - МІСЦЕВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ»: - не повертаючись до згаданого вище маємо зрозуміти – не даючи партійного майбутнього молоді, новій, достойній, незаплямованій у корупційних питаннях місцевій еліті, у якій не є та не може бути саме цього «що…» - партія навряд чи виграє, але я розумію, що все рівно не програє. Про яку нову місцеву еліту може йти мова, коли і у 2010, 2012, і у 2013 та у інші періоди вже рвуться наші любі перефарбовані попередники. Звичайно за останні роки у них вже накопилося достатньо саме цього «що…» і конкурентом бути таким «високодостойникам» дуже важко. Крім цього, це також в рамках тези почесного лідера партії, Президента України Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА про рівність всіх, якого б політичного кольору вони б не були, але ж Віктор Федорович мав напевно на увазі трошки інше і навряд чи саме це. Мені не все рівно, що буде з майбутнім партії, оскільки своє майбутнє хочу бачити разом з нею. При цьому, вірю і маю бажання і може надійде час, коли партія повернеться обличчям до нової, достойної, незаплямованої у корупційних питаннях місцевої еліти, навіть у якої відсутнє самі знаєте «що…». Так, якщо відверто - я дійсно не зовсім командна людина, я не люблю коли мною командують тим більше, іноді, незовсім авторитетні, незовсім поважні, незовсім заслужені і ще не-, не-, не-, але я людина правил, яка розвивається по встановлених правилах, які мають відповідати майбутньому України і майбутньому бажанню Президента вивести країну на шлях розвитку, як би зараз це не було важко… Я щиро вірю у нову майбутню Україну, у майбутнє такої великої партії та й інших партій також, у розбудову інших інститутів громадянського суспільства і вірю у своє майбутнє разом з Вами, вірю, що ми будемо разом з Президентом на його нелегкому шляху заради процвітання України, і люди нам повірять, що партія регіонів прийшла всерйоз і надовго, і головне прийшла до влади разом з дійсно новою достойною, незаплямованою у корупційних питаннях місцевою елітою саме серед її жителів і не тільки для її членів, а для всіх людей, якого б політичного кольору вони не були. З повагою і сподіванням на подальшу плідну співпрацю, ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua Хабібуллін Вадим Монев`ярович правозахисник, адвокат, громадський діяч, член Громадської Ради - при центральному органі виконавчої влади - при Міністерстві юстиції України ВІДКРИТИЙ ЛИСТ першому заступнику Голови Партії регіонів РИБАКУ Володимиру Васильовичу - Новий депутатський корпус партії регіонів або недопущення помилок попередників - …майбутнє партії, її процвітання, подальшу розбудову і розвиток… читати: http://khabibullin.kiev.ua/pabl_article_ua.php?page=1&cat=39&id=476 Президент Віктор Янукович обіцяє цього року створити президентський кадровий резерв "Нова еліта нації". читати: http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/22/5946655/ Первый заместитель Председателя Партии регионов В.В. Рыбак: "Новый депутатский корпус Партии регионов" читати: http://kiev-pr.kiev.ua/novini/02_11/pervij_zamestitel_predsedatelja_partii_regionov_v.v._ribak__.html З великою повагою, С огромным уважением ХАБИБУЛЛИН KHABIBULLIN.kiev.ua KHABIBULLIN ХАБИБУЛЛИН ХАБІБУЛЛІН Хабибуллин Вадим Монэвярович http://www.KHABIBULLIN.kiev.ua Хабібуллін Вадим Монев'ярович ГРОМАДСЬКА ПРИЙМАЛЬНЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН БЕЗОПЛАТНО З 1999 - ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Контакти http://khabibullin.kiev.ua/contacts_ua.php - ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність http://khabibullin.kiev.ua/soc_ua.php - ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність | Публікації http://khabibullin.kiev.ua/pabl_ua.php?cat=39 - ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua | Громадська діяльність | Фотоальбоми http://khabibullin.kiev.ua/photo_ua.php?cat=41 КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Рівність забезпечується також наданням рівних можливостей у громадсько-політичній діяльності... ХАБІБУЛЛІН KHABIBULLIN.kiev.ua
Реклама: