Майстер-клас про нестандартні підходи у прийнятті бізнес-рішень від Євгена Пенцака в kmbs «Енріко Фермі проти Льва Толстого або геніальна ПРОСТОТА»

Четвер, 10 лютого 2011 —
23 лютого kmbs запрошує відвідати креативний майстер-клас Євгена Пенцака, керівника програми Master of Banking and Finance [MBF] та викладача фінансів kmbs, на тему «Енріко Фермі проти Льва Толстого або геніальна ПРОСТОТА».
Я написав довгого листа, оскільки у мене не було часу, щоб написати короткого. Блез Паскаль 23 лютого kmbs запрошує відвідати креативний майстер-клас Євгена Пенцака, керівника програми Master of Banking and Finance [MBF] та викладача фінансів kmbs, на тему «Енріко Фермі проти Льва Толстого або геніальна ПРОСТОТА». Практика показує, що успішні менеджери вміють приймати рішення швидко і якісно, навіть якщо обсяг вхідної інформації є дуже обмеженим. Особливо, це важливо, коли йде мова про купівлю чи продаж бізнесу, прийняття рішення про вивід на ринок нового продукту, використання нової схеми фінансування проекту чи оцінки його вартості. Майстер-клас присвячено таким підходам до прийняття бізнес рішень, що провокуватимуть слухачів думати швидко, ефективно та результативно. У сучасному менеджменті такий спосіб прийняття рішень називають методом Фермі. Час проведення: 23 лютого, 19-00 – 20:30 Місце проведення події: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs], вул. Волоська, 8/5, 4 корпус НаУКМА, 4 поверх, 410 кімната Участь у події є безкоштовною. Щоб подати заявку на участь, надішліть на адресу roman@kmbs.com.ua [Роман Кур’ян] лист з контактною інформацією: - Прізвище та ім'я - Місце роботи - Посада - Контактний телефон - Електронна адреса - Чому Вас зацікавила подія? Та очікуйте на лист-підтвердження від менеджера події. Поспішайте - кількість місць обмежена! До зустрічі в kmbs!
Реклама: