Україна отримає кредит для реалізації протипаводкових заходів

Понеділок, 29 листопада 2010 —
Інвестиційно – проектна компанія BFM Group Ukraine прийняла участь у розробці фінансової частини та визначенню економічної ефективності бізнес - плану державного інвестиційного проекту «Спорудження об’єктів комплексного протипаводкового захисту в Івано-Франківській області».
Проект передбачає залучення під державну гарантію іноземного кредитного капіталу у розмірі, що у еквіваленті перевищує мільярд гривень.
В рамках Інвестиційного проекту реалізується програма щодо: - створення цілісної системи протипаводкового захисту з урахуванням необхідності охорони екосистем, природних ландшафтів та об’єктів культурної спадщини; - проведення реконструкції гідротехнічних та інших споруд для підвищення їх надійності; - утворення раціональних технологій виконання робіт з берегоукріплення та регулювання русел річок; - забезпечення контурно-меліоративного упорядкування територій на водозборах; - будівництва і реконструкції протизсувних та проти селевих споруд; - недопущення звуження руслових потоків об’єктами дорожнього господарства, - забезпечення ефективної експлуатації протипаводкових споруд; - створення автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи та системи інформування громадян про можливість виникнення надзвичайної паводкової ситуації; - впровадження геоінформаційних технологій та електронних картографічних схем. Оціночні розрахунки ефективності протипаводкових заходів проведені шляхом порівняння їх економічних результатів з необхідними витратами на відшкодування збитків від повеней, зведеними з урахуванням фактору часу. Інвестиційно - проектна компанія BFM Group Ukraine відома на ринку своєю участю в реалізації ряду знакових проектів високотехнологічних виробництв у харчовій, будівельній та хімічній галузях промисловості України. Також компанія надає послуги аутсорсингу передінвестиційних досліджень та розроблення інвестиційної документації ( бізнес-плани, ТЕО, інвестиційні меморандуми, фінансові моделі бізнесу, експертиза поточного стану та розробка стратегій розвитку підприємств при підготовці до операцій M & A). Прес-служба BFM Group http://bfm-ua.com Оксана Бєляєва +380 44 223 36 88 E-mail: bfmgroup@ukr.net
Реклама: