15 жовтня пройшла презентація програми МВА Університету Шеффілда в резиденції британського посла ®

15 жовтня пройшла презентація програми МВА Університету Шеффілда в резиденції британського посла ®

Вівторок, 3 листопада 2015, 18:00 -
Міжнародний факультет Університету Шеффілда і Департамент торгівлі та інвестицій при Посольстві Великої Британії в Києві 15 жовтня провели спеціальний захід "The Sheffield MBA Experience Day".

Міжнародний факультет Університету Шеффілда і Департамент торгівлі та інвестицій при Посольстві Великої Британії в Києві 15 жовтня провели спеціальний захід "The Sheffield MBA Experience Day". Метою даної події, яка пройшла в резиденції британського посла, було привернення уваги бізнес-аудиторії до унікальної можливості навчання на престижній програмі ЕМВА Університету Шеффілда в Києві.

Голова дипломатичної місії Великобританії Джудіт Гоуф у привітальній підкреслила важливу і особливу роль, яку відіграє Університет Шеффілда в навчанні менеджерів і власників бізнесу на програмі ЕМВА в регіоні Центральної та Південно-Східної Європи.

Доктор Ніколас Дімітріадіс, викладач програми МВА, провів для учасників надихаючий семінар з лідерства, а також презентував саму програму МВА і розповів про переваги навчання. Випускники програми поділилися своїм персональним досвідом навчання і дали цінні поради майбутнім студентам.

Набори на програму ЕМВА Університету Шеффілда проходять в регіоні Південно-Східної Європи понад 20 років. Завдяки комплексному навчальному підходу, програма дає широке розуміння бізнесу та управлінських концепцій з фокусом на постановці і реалізації відповідної бізнес-стратегії. Дана мета досягається: а) через структуру курсу і контенту, що включає в себе 14 модулів і підсумкову роботу; б) через розвиток системи навичок (soft / hard skills), задовольняючи таким чином потреби сучасних менеджерів, які працюють у глобалізованому бізнес-середовищі.

Реклама:

Університет Шеффілда входить в сотню кращих університетів світу. Згідно за новими даними рейтингу "QS World University Rankings-2014", університет посів 69 місце у світі, 24 в Європі і 12 місце у Великобританії. Був названий Університетом року в 2011 році за версією спеціалізованого видання Times Higher Education. З 2010 року відкритий набір на програму МВА Університету Шеффілда в Києві. Більше 70 менеджерів і власників бізнесу пройшли навчання на програмі ЕМВА Університету Шеффілда в Києві.

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!