"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 3 лютого: продаж Пінчуком газового бізнесу, перерахунок субсидій, обвал китайського фондового ринку

Понеділок, 3 лютого 2020, 21:00
 

Про продаж Пінчуком газового бізнесу. Український олігарх Віктор Пінчук та мільярдер Іен Тейлор готуються продати газовидобувну компанію Geo Alliance.

Про лікарню у Китаї. Китай закінчив будівництво однієї з двох лікарень в Ухані, призначених для лікування хворих на коронавірус. На це пішло 10 діб.

Про податки для ФОПів. Платформа Опендатабот запустила можливість для ФОПів сплачувати податки та подавати звіти в Опендатабот.

Про найпопулярніші маршрути УЗ. Найпопулярнішим внутрішнім залізничним напрямком у 2019 році став Київ - Харків, квитки на який купили 1,7 млн пасажирів.

Реклама:

Про мирову між "Нафтогазом" та "Укрнафтою". За мировою угодою "Нафтогаз" виплатить "Укрнафті" 15 мільярдів гривень за "спірний" газ — цими коштами "Укрнафта" розрахується за податковий борг.

Про обшуки в "Укрзалізниці". 29 січня детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшуки в філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" в рамках справи про закупівлю вугілля.

Про обвал китайського фондового ринку. Китайські фондові індекси на фоні спалахів коронавірусу впали на майже 8% відразу після відкриття торгів. Це найсильніше падіння з серпня 2015-го року.

Про зарплати в держбанках. Члени наглядових рад держбанків отримують винагороду від 200 до 500 тисяч гривень на місяць.

Про перерахунок субсидій. У лютому Мінсоцполітики здійснить автоматичне донарахування пільг та субсидій за послугу з розподілу газу, потреби у додаткових зверненнях громадян за січень і лютий 2020 року немає.  

Ви хочете знати більше?

 

Пінчук продає газовий бізнес: що сталося і чому це недобре для галузі

Віктор Пінчук та мільярдер Іен Тейлор готуються продати газовидобувну компанію Geo Alliance. Чому це свідчить про новий виток кризи у вітчизняній газодобувній галузі та є негативним сигналом для потенційних інвесторів України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!