Крупнейшему фарм ритейлу Украины "Аптека Подорожник" - 23 года(укр)

Четверг, 1 сентября 2022 —
 
Аптека "Подорожник"

"За успіхом великої компанії завжди стоять люди, які в ній працюють. У 1999 році, коли ми відкривали першу аптеку, наша команда налічувала лише 6 працівників. Сьогодні ж наша компанія складається з понад 7 000 висококваліфікованих фахівців. Саме завдяки нашій Команді ми досягли статусу одного з лідерів фармацевтичного бізнесу України. І цього ми змогли досягти разом! " - виконавчий директор Тарас Коляда.

 
АПТЕКА "ПОДОРОЖНИК"

За 23 роки українська група компаній "Подорожник" пройшла тернистий шлях до свого успіху і сьогодні попри війну компанія продовжує динамічно розвиватись.

Компанія відбудовує та відкриває нові аптеки в Україні та відкрила першу "Аптеку Подорожник" в Антарктиді", взявши під фармацевтичну опіку українську антарктичну станцію "Академік Вернадський".  

 
АПТЕКА "ПОДОРОЖНИК"

Ми одна з найбільших мереж України за кількістю аптек. Місія нашої компанії забезпечувати українців якісними доступними ліками як на території України, так і далеко за її межами. Де б не були  наші люди, ми маємо турбуватись про них.

Цієї весни українці надихнули увесь світ своєю сміливістю та єдністю.  З перших днів війни компанія активно допомагає Медичним силам ЗСУ ліками, закупівлею необхідного обладнання та карет швидкої допомоги, які щодня рятують сотні життів на фронті.

Поки наші Захисники і Захисниці захищають нас на фронті, ми захищаємо їх в тилу, ухвалюємо швидкі рішення та працюємо задля розвитку економіки, створюємо робочі місця з вірою в прекрасне майбутнє нашої країни.

Ми вистоїмо, переможемо і продовжимо свій шлях. Шлях у майбутнє, шлях розвитку та розбудови.

Реклама: