MBA Grand Opening-2012 в kmbs

Вторник, 30 октября 2012 —
Відбувся довгоочікуваний старт нових груп Master in Business Leadership [MBL], Executive MBA та Presidents’ MBA, до якого наша школа готувалася цілий рік. Віднині спільнота kmbs налічує на 63 учасники більше, і ми щиро радіємо з цього приводу.
Окрім традиційного знайомства учасників зі своєю групою, школою та Києво-Могилянською академією, а також навчальної частини, ми вирішили одразу інтегрувати нових учасників у нашу логіку навчання та присвятили кожен з трьох днів модулю розкриттю філософії kmbs – "Change yourself, сhange the company, сhange the world". Перший день було присвячено темі "Сhange the world". Декан kmbs Олександр Саврук розповідав про природу змін, а віце-президент Києво-Могилянською академії Володимир Моренець говорив про цінності академії як місця, де плекається джерело змін. Олександр Саврук: "Єдині реальні зміни – трансформаційні. Усе, що починається на "ре-" (реформа, реструктуризація) – це скоріше імітація. Трансформація дає якісні зміни – зміни по суті"
Олександр Саврук: "Єдині реальні зміни – трансформаційні. Усе, що починається на "ре-" (реформа, реструктуризація) – це скоріше імітація. Трансформація дає якісні зміни – зміни по суті"
У рамках теми другого дня "Сhange the company" Лідія Білас, голова правління компанії "ІДС Аква-Сервіс" (ТМ "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька" та ін.), випускниця програми Presidents’ MBA, розповіла про зміни в її компанії та переломний момент у розвитку організації, а саме про злиття з IDS Group Ukraine (ТМ "Миргородська"), та про все, що відбувалося внаслідок цього – зміну бренду, злиття двох організаційних культур та ін. Запрошеними спікерами третього дня, присвяченого темі "Change yourself", також стали члени спільноти kmbs: Наталія Жеваго (засновник та директор організації "Культурний проект", учасниця Presidents’ MBA-7), Андрій Кішинський (генеральний директор Фінансової групи "Космос", випускник програми MBA-8) та Олег Федоров (директор "Дхолландія Україна", випускник програми MBL-1). Спікери розповіли про те, як вони приходили до змін у персональному та професійному житті та переживали ці зміни. З особливою приємністю вони відзначали зміни, які відбувалися з ними під час та після навчання в kmbs – їхнє життя поділилося на "до" та "після" навчання у нашій бізнес-школі. "Change yourself, change the company, change the world" – філософія kmbs, яка стала наскрізною ідеєю першого модулю. Таким чином ми продемонстрували шлях, який, сподіваємося, пройдуть нові члени спільноти kmbs – через проривний розвиток та зміни в собі до якісних змін у своїх компаніях, нашій країні та світі в цілому. Фотогалерея Grand MBA Opening-2012 Відеоролик Grand MBA Opening-2012
Реклама: