Звернення Заступника Голови Громадської ради при КМДА Андрія Антонюка до Автомобільної Федерації України

Пятница, 23 декабря 2011 —
Вельмишановні колеги!

Перш за все дозвольте від імені Громадської ради при Київській міській державній адміністрації та себе особисто засвідчити Вам свою повагу та привітати Вас з початком роботи Звітно-виборчої конференції Автомобільної Федерації України.

Автомобільна Федерація України — це одна з провідних загальнонаціональних громадських організацій, яка користується значним авторитетом як в Україні, так і далеко за її межами. Зокрема, в 2011 році, завдяки зусиллям керівництва ФАУ, активній та ефективній діяльності Євгена Альфредовича Червоненка, Україна в світовому рейтингу IRDA (Міжнародної Асоціації Пілотів Ралі) піднялася з 149-го місця на 18-е.
Нам приємно, що Президент Автомобільної Федерації України Євген Червоненко докладає значних зусиль для популяризації автомобільного спорту в столиці України — місті-герої Києві. Так, в Євгена Альфредовича є амбітна ідея — провести Гран-прі кільцевої серії світового рівня на центральній вулиці Києва — Хрещатику. Сподіваюсь, що об’єднавши спільні зусилля, нам вдасться реалізувати цей масштабний проект. Шановні делегати Звітно-виборчої конференції Автомобільної Федерації України! В Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року багато уваги приділено модернізації та розвитку транспортної і дорожньої інфраструктури, створенню умов для фінансування базових спортивних споруд, створенню сучасних спортивних комплексів, пропаганді здорового способу життя, вдосконаленню туристичної інфраструктури та ін. Безумовно, ці стратегічні цілі є важливими та актуальними. Однак, головне питання — хто буде реалізувати ці масштабні проекти, які впливають на життєзабезпечення столиці України. Я глибоко переконаний, що такі люди, як Євген Альфредович Червоненко, який був успішним бізнесменом, досягнув значних результатів, працюючи Міністром транспорту і зв’язку України та Головою Запорізької обласної державної адміністрації, здатні реалізувати Стратегію розвитку міста Києва до 2025 року, перетворити Київ на справжню європейську столицю та успішно розвивати автомобільний спорт України, очолюючи Автомобільну Федерацію України.
Реклама: