Новини 14 квітня: прогноз МВФ, закриття шахт Ахметова, 3000 вакансій "Укрпошти"

Вівторок, 14 квітня 2020, 21:00
 
ua.depositphotos.com

Про прогноз МВФ. Міжнародний валютний фонд прогнозує падіння економіки України за підсумками 2020 року на 7,7%. Базовий прогноз зростання світової економіки у 2020 році: мінус 3%.

Про закриття шахт Ахметова. Група "ДТЕК" олігарха Ріната Ахметова з 20 квітня виводить найбільше вугледобувне підприємство країни "Павлоградвугілля" у простій.

Про звільнення керівника "Укрзалізниці". Наглядова рада Укрзалізниці рекомендує Кабінету міністрів звільнити Желько Марчека з посади виконуючого обов'язки голови правління.

Про орендну плату для бізнесу. Верховна Рада ухвалила законопроєкт про зміни до держбюджету, який, зокрема, змінює умови орендної плати та виплати компенсацій для бізнесу.

Реклама:

Про кредитні канікули від Приватбанку. Приватбанк запровадив додаткові "кредитні канікули" для позичальників програм кредитування "Авто в розстрочку", "Житло в кредит" та "Кредит під заставу нерухомості".

Про нові iPhone. Стало відомо, як будуть виглядати чотири нових iPhone від Apple, їх презентація відбудеться восени 2020 року.

Про 3000 вакансій "Укрпошти". "Укрпошта" шукає понад 3 тисячі нових співробітників, серед вакансій: листоноші, айтішники, аналітики, директори відділень.

Про майбутнє авіаперевезень. Генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін вважає, що після кризи авіакомпанії не зможуть пропонувати колишню кількість дешевих квитків, і можливо скоротитися їх маршрутна мережа.

Ви хочете знати більше?

Головні тренди на карантині: що змінилось в поведінці українців

Чим довше країна проводить в карантині, тим більший відсоток населення починає відмовляти собі в товарах щоденного вжитку. В Україні цей тренд поки що на початковій стадії, як і епідемія.

Гендиректор "Борисполя" Павло Рябікін: Після кризи ми не побачимо дешевих авіаквитків

"Бориспіль" втрачає сотні мільйонів щомісяця. Що відбувається з єдиним діючим в Україні аеропортом, кого він приймає, як зменшилися зарплати співробітників, коли відновляться перевезення і чому не варто чекати дешевих авіаквитків? (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!