Новини 15 липня: зниження ціни на газ, закупівля рацій для армії, реєстр боржників

Понеділок, 15 липня 2019, 20:00

Про закупівлю рацій для армії. Військова прокуратура активно розслідує закупівлю Міноборони рацій для армії.

Про зниження ціни на газ. "Нафтогаз України" розрахував нову ціну природного газу для потреб населення. У порівнянні з червнем вартість газу зменшиться на 65 копійок за куб, або на 11,7%.

Про реєстр боржників. За останні півроку понад 1 мільйон українських компаній і фізичних осіб потрапили до Єдиного реєстру боржників, таким чином їхня кількість зросла більше ніж удвічі з 2016 року.

Про нерухомість Коломойського. Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання ТОВ "Пріватофіс", пов'язаного з Ігорем Коломойським, і зняв арешт із 415 об'єктів нерухомості компанії.

Реклама:

Про економіку України. Нинішнє зростання економіки України є дуже стриманим, а його природа не є постійною, вважають у Світовому банку.

Про сонячну електростанцію під Броварами. Поблизу Броварів у Київській області норвезька компанія Norsk Solar AS збудує сонячну електростанцію потужністю 9 МВт, яка протягом наступних десятиліть забезпечить понад 5 тисяч домогосподарств відновлюваною енергією.

Про рекордний експорт зернових. За результатами 2018-2019 маркетингового року Україна експортувала рекордні 50,4 мільйона тонн зернових, зернобобових та борошна - на 10,5 мільйонів тонн більше, ніж минулого маркетингового року.

Про сучасні лікарні. Будівельні норми щодо проектування медичних закладів в Україні, які востаннє змінювались 15 років тому, оновлять, щоб привести їх у відповідність до сучасних європейських стандартів.

Ви хочете знати більше?

Як прогресує штучний інтелект: звіт про останні досягнення

Де штучний інтелект досяг найбільшого прогресу за останній рік, чим здивував медиків і що буде далі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!