"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини дня: про зарплату Коболєва, "євробляхи" та заборону пластикових пакетів

Вівторок, 29 січня 2019, 21:00
 

Про зарплату Коболєва. Голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв збирається спрямувати на благодійнйсть усі доходи, які він отримає на своій посаді в держкомпанії.

Про зарплати. Середня заробітна плата в Україні у грудні 2018 року становила 10 573 гривні.

Про податкову соціальну пільгу. Право на податкову соціальну пільгу мають громадяни, які працюють неповний робочий день, та батьки з двома і більше дітьми.

Про імпорт газу. У 2018 році імпорт газу скоротився в порівнянні з 2017 роком на 24,8% - з 14,1 мільярда кубічних метрів до 10,6 мільярда кубометрів.

Реклама:

Про арешт російських банків. Верховний суд дозволив арештувати акції російських банків для стягнення компенсації за анексію Криму і "націоналізовані активи".

Про заборону пластикових пакетів. У Верховній Раді зареєстровано законопроект №9507, який пропонує заборонити продавати пластикові пакети в магазинах.

Про продаж сигарет. Експорт тютюнової продукції за 2018 рік приніс Україні 340 мільйонів доларів, що на 15,9% більше, ніж в 2017 році.

Ви хочете знати більше?

Кінець близько. Як "позбутися" авто на єврономерах

Кількість розмитнених "євроблях" б’є рекорди, але чимало українців і досі вагаються, чи варто їм сплачувати митні платежі. Які ж тоді варіанти у них є?

Як зміниться наша робота в майбутньому. Давоські рецепти

Чотириденний робочий тиждень, розумні робітники, жінки в техно-бізнесі. Таким бачать майбутнє роботи експерти, які мали слово на форумі у Давосі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!