OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 25 квітня 2018, 21:00

Про звільнення "правої руки" Насалика, "безпечні дороги" та анбандлінг Нафтогазу.

Про затримання Крючкова. У Німеччині затримали колишнього депутата Дмитра Крючкова, якого підозрюють у розкраданні коштів "Запоріжжяобленерго".

Про битву Нафтогазу з Газпромом. "Нафтогаз" за підсумками 2017 року отримав чистий прибуток у розмірі 39,33 млрд гривень, що за поточним курсом дорівнює 1,5 млрд доларів.

Про обєднання супермаркетів. Роздрібні бізнеси торгових мереж "Колібріс", "555", "Наш Край" і "Spar" будуть об’єднані в одну мережу.

Реклама:

Про Вовка з НКРЕ. Дмитро Вовк оскаржив рішення Конкурсної Комісії про недопуск до конкурсу у Адміністративному суді Києва.

Про "безпечні дороги". У Кабінеті міністрів представили програму "Безпечні дороги", на реалізацію якої у 2018 році планується направити 2,6 млрд гривень.

Про анбандлінг Нафтогазу. Норвезька адвокатська компанія Wikborg, Rein & Co, що відповідає за супровід "Нафтогазу" в Стокгольмському арбітражі з "Газпромом", рекомендує українській компанії не виконувати план поділу.

Про звільнення "правої руки" Насалика. Галина Карп, яка обіймала посаду першого заступника міністра енергетики, була звільнена.

Про відсторонення Рожкової. Національний банк оскаржив ухвалу суду про відсторонення заступниці голови НБУ в апеляційному порядку.

Хочете дізнатись більше?

"Продам нирку". Скільки коштує людське тіло

В Україні налічується понад 1 тис осіб, які потребують пересадки нирки, 45 хворим потрібна пересадка печінки. Попит породжує пропозицію. Які органи пропонують на продаж українці і за якими цінами, досліджувала ЕП.

Мільярд доларів за дату: як Україна перетворює відкриті дані на гроші

Як можна економити завдяки відкритим даним, і як вони впливають на українську економіку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: