"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 16 січня 2018, 21:00

Про Коломойського, Боголюбова, гривню і торти.

Про Коломойського і Боголюбова. За даними аудиту збитки, завдані Приватбанку внаслідок шахрайських дій на користь екс-акціонерів, сягають 5,5 мільярда доларів.

А ще цим двом олігархам до судового слухання по справі заарештованих Високим Cудом Англії активів забороняється видаляти будь-яку інформацію, включаючи листування у WhatsApp і Skype.

Про обшуки в УГВ. Співробітники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури знову проводили обшуки в державній компанії "Укргазвидобування". За словами ГПУ, обшуки відбулися через закупівлі запасних частин до насосів за завищеною в 3-20 разів ціною.

Реклама:

Про гривню. Бізнес очікує на інфляцію на рівні 10,4% і курс гривні - 29,3 за долар у 2018 році.

Про тарифи. За словами експерта з енергетики Андрія Геруса, ціни на електроенергію для бізнесу в Україні вищі, ніж у більшості країн Європи.

Про Гонтареву. Депутати просять Порошенка звільнити її якнайшвидше. Навіть зареєстрували у Верховній раді відповідну постанову.

Про пальне для армії. Фірма з орбіти Адамовського "Газтрейд" намагається в судовому порядку змінити умови угод, а також розірвати деякі угоди на постачання палива для армії.

І про торти. Київхліб програв Roshen справу про торти. Як зазначається, ПАТ "Київхліб" використовувало оформлення упаковки кондитерського виробу-торта "Казковий ключик", яке схоже на оформлення упаковки торта "Золотий ключик" виробництва дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Рошен". І більше так не буде.

Хочете дізнатись більше?

90% процесорів виявилися небезпечними. Що робити власникам гаджетів?
Уразливості Meltdown і Spectre в процесорах майже всіх комп'ютерів і смартфонів дозволяють зловмисникам вкрасти будь-які дані жертви.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!