Новини 25 листопада: інвестори "Укрбуду", шантаж ДТЕК, продаж Vodafone

Понеділок, 25 листопада 2019, 21:00

Про транзит газу. "Нафтогаз" відповів на пропозицію "Газпрому" про продовження на рік діючого контракту або укладення нового договору – сторони мають і надалі обговорювати продовження транзиту за європейськими правилами у тристоронньому форматі.

Про інвесторів "Укрбуду". Інвестори, які купили житло у 26 житлових комплексах Києва, що будуються під егідою "Укрбуду", звернулись до президента Володимира Зеленського через "критичну ситуацію, що відбувається на будівельних майданчиках протягом останніх 4 місяців".

Про продаж Vodafone. Російська телеком-компанія МТС 25 листопада офіційно оголосила про продаж 100% частки у Vodafone Україна компанії Bakcell.

Про звільнення півміністерства. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов звільнив 15 посадових осіб керівного складу колишньої структури МЕРТ.

Реклама:

Про шантаж ДТЕК. Бурштинська теплоелектростанція "ДТЕК Західенерго" оголосила про вимушений простій, в компанії заявили, що російський імпорт негативно вплинув на роботу ТЕС.

Про скандальну оренду парковки під офісом Приватбанку. Аукціонна комісія КП "Міськавтопарк" скасувала результати тендеру з оренди парковки перед головним офісом Приватбанку у Дніпрі через порушення в документах.

Про Григоришина та Порошенка. Група "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина може втратити контроль над "Вінницяобленерго", новий потенційний власник підприємства - структури Петра Порошенка.

Ви хочете знати більше?

Хроніки падіння імперії Григоришина: що дістанеться колишньому президенту Порошенку

Група "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина втратила контроль над двома ключовими активами. Невдовзі групу можуть покинути інші великі проєкти. Новий потенційний власник — Петро Порошенко. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!