Новини 4 червня: можливе подорожчання електроенергії, нова iOS 13, розпродаж Укроборонпрому

Вівторок, 4 червня 2019, 21:00
 

Про можливе подорожчання електроенергії. Новий порядок компенсації різниці між ціною електроенергії для населення і її ринковою ціною в новій моделі енергоринку призведе до зростання цін для непобутових споживачів на 40-50%.

Про нового директора "Мрії". Генеральним директором об’єднаного бізнесу CFG/"Мрія" призначений Георг фон Нолкен, який раніше обіймав посаду операційного директора компанії.

Про нову технологію платежів. Компанія Visa та Ощадбанк розпочали тестування Tap to Phone – нового формату приймання платежів, що передбачає використання смартфонів замість звичних терміналів.

Про домашні СЕС. Комітет Верховної Ради одноголосно підтримав законопроект, покликаний захистити власників домашніх сонячних електростанцій.

Реклама:

Про розпродаж Укроборонпрому. За пропозиціями державного концерну "Укроборонпром" Фонд державного майна до переліку об’єктів малої реєстрації включив дев’ять підприємств.

Про нову iOS 13. Корпорація Apple анонсувала нову версію iOS 13. iOS 13 буде доступна для айфонів, починаючи з iPhone 6S.

Ви хочете знати більше?

Не SpaceX єдиною. 6 приватних "космічних" компаній, про які варто знати

На аерокосмічному ринку є й інші значущі приватні компанії, у тому числі — з українським слідом.

Огляд Samsung Galaxy S10: чим здивував/засмутив ЕП корейський флагман

Чим спричинений підвищений попит у світі на новий флагман корейської компанії? У пошуках відповіді на це питання журналіст "Економічної правди" кілька днів тестував Galaxy S10, щоб розповісти про свої враження. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!