Новини 3 квітня: прогноз курсу гривні, зменшення ціни на газ, кінець опалювального сезону

Середа, 3 квітня 2019, 21:00
 

Про прогноз курсу гривні. Аналітики інвестбанку Morgan Stanley очікують, що до кінця 2019 року курс гривні знизиться по відношенню до долара з сьогоднішніх рівнів на 4 грн — до 31 гривні за долар.

Про зменшення ціни на газ. Кабінет міністрів дозволив НАК "Нафтогаз України" встановити ціну на газ для населення нижче ніж 8,55 гривень за кубометр. "Нафтогаз" виконав розпорядження уряду і знизив ціну на газ для населення з квітня 2019 року з 8,55 грн за куб. до 8,38 грн за куб., тобто на 17 копійок за куб.

Про поділ "Нафтогазу". "Нафтогаз України", "Укртрансгаз" і "Магістральні газопроводи України" підписали угоду про створення спільної робочої групи з 5 європейськими операторами газотранспортної системи, зацікавленими в управлінні українською ГТС.

Про банк Бахматюка і генпрокурора Луценка. У 2014 році НБУ видав "ВіЕйБі банку" Олега Бахматюка мільярдний кредит на підтримку установи, але вкладники грошей не отримали — їх забрав власник банку. НАБУ знайшло кінці, але у справу втрутився генпрокурор.

Реклама:

Про авіасполучення з РФ. Кабінет міністрів підтримав проект постанови про заборону нерегулярного авіасполучення між Україною та Російською Федерацією.

Про кінець опалювального сезону. Уже цієї суботи, 6 квітня, в столиці завершується опалювальний сезон, проте дитсадки, лікарні й школи будуть відключатись за власним рішенням.

Ви хочете знати більше?

 

Як одним підписом зруйнувати справу проти Бахматюка на 1,2 мільярда

У 2014 році НБУ видав "ВіЕйБі банку" Олега Бахматюка мільярдний кредит на підтримку установи, але вкладники грошей не отримали — їх забрав власник банку. НАБУ знайшло кінці, але у справу втрутився генпрокурор.

 

Хто в Україні виробляє справжню органічну продукцію

Тренд "органік" стає дедалі популярнішим. ЕП підготувала перелік сертифікованих "органічних" виробників, продукцію яких можна знайти в українських торгових мережах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!