"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини дня: про незамінного Коболєва, прибутки ДТЕК та небезпечні літаки

Середа, 13 березня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про незамінного Коболєва. Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" ухвалила рішення рекомендувати Кабміну повторно призначити Андрія Коболєва головою правління компанії щонайменше на рік — до 2020 року.

Про прибутки ДТЕК. Україна в лютому закуповувала електроенергію у вугільних електростанцій майже на 50% дорожче від цін, за яким у Європі купували електроенергію групи Ріната Ахметова.

Про небезпечні літаки. Державна авіаційна служба України заборонила польоти на літаках Boeing 737-8 MAX або Boeing 737-9 MAX над Україною, з неї чи до неї.

Реклама:

Про фінансову піраміду. У Києві викрили групу фінансових брокерів, які ошукали громадян на 70 мільйонів гривень.

Про найкращий у світі банк. Грошово-кредитне управління Сінгапуру названо центральним банком року завдяки своєму прагненню "перетворити державу у центр фінансових технологій".

Про єврооблігації. Міністерство фінансів збільшило на 350 мільйонів доларів суму випуску 10-річних єврооблігацій зі строком погашення 1 листопада 2028 року.

Про монетизацію субсидій. Починаючи з 12 березня українцям почали виплачувати субсидії на оплату житлово-комунальних послуг готівкою через мережу державного банку "Ощадбанк", виплати проходять "планово і без збоїв".

Ви хочете знати більше?

Найкращий центробанк у світі. Що треба знати про ще одне сінгапурське диво

Як центральний банк Сінгапуру став супер-регулятором, незважаючи на свою залежність від уряду.

"Зелений" тариф. Кінець ери дорогої енергетики для України

Наприкінці року Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про нову систему підтримки "зелених" електростанцій. Високий тариф планується суттєво знизити і перейти до системи аукціонів. Чому це важливо і що буде далі?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!