OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 6 грудня 2017, 21:00

Про що всі говорили сьогодні? Про нового вугільного гіганта, перевірки, Насалика та біткоїни.

Про рейдерство. Кабінет міністрів ухвалив постанови щодо механізмів захисту речових прав на земельні ділянки та боротьби з рейдерством. Лише новації та більше ніяких нечистих на руку підприємців.

Про вугільного гіганта. Кабінет Міністрів створив державне підприємство "Національна вугільна компанія". У компанію входитимуть 33 шахти. Щасливе число.

Про державний борг. Станом на кінець жовтня сукупний державний борг України скоротився на 750 мільйонів доларів. Це менше як 1% від загальної суми.

Реклама:

Про банківські монополії. Держбанки збільшили ринкову частку на 3,2%. За цей же період частка банків іноземних банківських груп знизилася майже на 5%.

Про перевірки. Держгеонадр планує в 2018 році здійснити 1100 перевірок компаній, у тому числі перевірити "Укрнафту" та "Укргазвидобування". Гуляти так гуляти.

Про "райські папери". 55 українських чоловіків і 13 жінок фігурують у міжнародному розслідуванні щодо офшорів "Paradise Papers".

Про Насалика. Суд заарештував 2 земділянки та авто Насалика. А він, за чутками, пофарбувався. В каштановий.

Про "Антонова". "Антонов" втратив контроль над грошима від НАТО на користь "прокладок". А ним, тим часом, зацікавились китайці.

Про Холодницького. Доки Холодницький був там, куди не поїхав Луценко, його виправдали за те, що так і не зміг скасувати дозволи компанії Злочевського Burisma.

Про технології. Договір оренди землі тепер можна зареєструвати онлайн. Але лише за умови, якщо у вас є електронний цифровий підпис.

І про біткоїни. Біткоїн побив черговий рекорд (вже 13 тисяч доларів за монету) і перевершив за обсягом грошової маси рубль, фунт і південнокорейський вон, ставши шостою валютою світу за капіталізацією. Ще трохи – і обійде рупію.

Почніть обговорювати зараз!

Хочете дізнатись більше?

Про "бодягу" і "мачмалу", або Що не так з українським пальним
Чи змінилася ситуація з фальсифікатом в Україні, яку частку "бодяги" заливають в бензобаки українці і чому державні установи стають головним клієнтом кустарного виробництва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: