Новини 9 жовтня: рекордний прибуток Приватбанку, тарифи на тепло, зростання цін

Середа, 9 жовтня 2019, 21:00
 

Про рейтинг конкурентоспроможності. У щорічному рейтингу конкурентоспроможності Всесвітнього економічного форуму Україна посіла 85 місце із 141, у 2018 році Україна посідала 83 місце із 140.

Про транзит газу. Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що не бачить сенсу та вигоди для країни продовжувати транзитний контракт з російським "Газпромом" на діючих умовах.

Про рекордний прибуток Приватбанку. За результатами роботи 9 місяців 2019 року Приватбанк збільшив чистий прибуток до 27,4 мільярда гривень, що є новим абсолютним рекордом для банку та всієї банківської системи України.

Про звільнення в уряді. Кабінет міністрів звільнив голову Державної регуляторної служби Ксенію Ляпіну та тимчасово виконуючого обов’язки директора провайдера аеронавігаційного обслуговування "Украерорух" Олександра Доценка.

Реклама:

Про тарифи на тепло. Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" готує нові тарифи на опалення з 1 січня 2020 року. Ціни можуть зрости на 30%.

Про Шулявський шляхопровід. Мер Києва Віталій Кличко 7 жовтня підписав розпорядження про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського мосту зі збільшеною до 1,05 млрд грн кошторисною вартістю робіт.

Про зростання цін. У вересні 2019 року споживчі ціни в Україні зросли на 0,7% у порівнянні з попереднім місяцем. Зросли вперше за 3 місяці.

Ви хочете знати більше?

 

Країна торговців, програмістів та перукарів: Які бізнеси найбільш популярні в Україні

Скільки підприємств відкрилось в Україні за останні три роки. Які сфери найбільш популярні серед підприємців з України. Кого частіше перевіряють. VoxUkraine дослідив динаміку відкриття бізнесів в країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: