Новини 30 листопада: знижується зовнішня допомога, наростають економічні втрати через блокування доріг

Четвер, 30 листопада 2023, 21:00 -

Блокування доріг польськими далекобійниками. В Україні наростають економічні втрати через дії польських протестувальників.

Зовнішня допомога зменшується. У листопаді Україна отримала найменше зовнішнє фінансування за останні пів року

Список спонсорів війни збільшується. НАЗК внесло бельгійського незалежного оператора газової системи Fluxys до переліку міжнародних спонсорів війни.

Вибухи поблизу двох АЕС. Експерти МАГАТЕ в Україні повідомили про звуки бойових дій вночі поблизу Хмельницької АЕС та Запорізької АЕС.

Реклама:

Приватизація-2024. У 2024 році Фонд держмайна запланував не лише продаж підприємств у рамках великої приватизації, але аукціони з оренди, зокрема державних земель сільськогосподарського призначення.

Вартість життя в Києві. Столиця України місто Київ суттєво просіло у рейтингу найдорожчих міст світу, посівши 132 місце, що на 14 позицій нижче за показники довоєнного 2021 року.

Вакансія Google в Україні. Google шукає нового керівника для українського представництва після того, як Дмитро Шоломко пішов з Google Україна після 17 років на цій посаді.

Реклама:

Штучний інтелект зміцнюється. Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг заявив, що штучний інтелект буде "досить конкурентоспроможним" з людиною вже через п'ять років.

Ексклюзиви ЕП

Гранти для ветеранів: хто та як може отримати кошти на розвиток бізнесу

Які гранти можуть отримати ветерани на розвиток власного бізнесу? Куди подавати заявки та скільки коштів готова виділити держава?

Санкції проти російської нафти розсипаються. Що робитиме захід?

Провальні результати введених санкцій змусили західних чиновників діяти жорсткіше щодо російської нафти. Але на скільки жорсткіше і що це дасть?

Як компанії готувалися до зими: досвід Київстару

Цього року історія минулорічних блекаутів скоріше за все повториться. Що буде зі зв’язком?

П'єр Пажес: "Нарощуємо обсяги виробництва заради міці та продовольчої незалежності України"

Міністри сільського господарства України та Франції нещодавно у Києві зустрілися з представниками французьких компаній, які активно працюють та підтримують аграрний ринок України з перших днів війни.

Реклама: