Букмекер Parimatch обмежив співпрацю з "Челсі"

Четвер, 17 березня 2022, 18:29

Букмекерська компанія Parimatch обмежує співпрацю з ФК "Челсі" після запровадження санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича - призупинено всі спільні маркетингові та бренд-кампанії.

Про це повідомляє журналіст Daily Mail Самі Мокбель із посиланням на заяву компанії.

"Після розгляду ситуації ми вирішили призупинити всі спільні маркетингові та бренд-кампанії з клубом з логотипом та брендом Parimatch", - йдеться у заяві компанії.

"Разом із нашим ліцензованим партнером у Великій Британії ми домовилися використати системи світлодіодних екранів на "Стемфорд Брідж" для просування нашої волонтерської та благодійної діяльності на допомогу Україні, яку підтримує "Челсі".

Реклама:

Ми також стежитимемо за подальшим розвитком подій навколо клубу. Якщо ми приймемо будь-які подальші рішення, ми будемо тримати вас у курсі", - додали в компанії.

Нагадаємо:

Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою "Газпрому" Міллером.

Запроваджені санкції проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича та ліцензія, яка була оформлена на "Челсі", наразі зупиняють будь-яку перспективу продажу клубу. Проте британський уряд готовий розглянути це питання в майбутньому за низки умов.

Титульний спонсор англійського футбольного клубу "Челсі" – телеком- та інтернет-провайдер Three – призупинив співпрацю з клубом після запровадження британських санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича, логотип приберуть з футболок.

Титульний спонсор ФК "Челсі" телекомунікаційна компанія Three, яка через санкції проти власника клубу Романа Абрамовича призупинила з ним співпрацю, хоче, аби її логотип прибрали з форми якнайшвидше.

Банк Barclays тимчасово заблокував банківський рахунок ФК "Челсі" у зв'язку із санкціями проти власника клубу Романа Абрамовича.

Англійська прем'єр-ліга відсторонила власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича, проти якого запровадили санкції, від управління клубом.

Після запровадження санкцій проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича футболісти клубу вивчають можливість розірвання контрактів. У найгіршому випадку "Челсі" не зможе дограти сезон.

Корейський автовиробник Hyundai призупинив спонсорську угоду з англійським ФК "Челсі" через санкції проти власника клубу Романа Абрамовича.

Раніше Абрамович оголосив, що вирішив продати англійський футбольний клуб "Челсі". Повідомлялося, що Абрамович виставив клуб на продаж і хотів би отримати за нього близько 4 млрд фунтів стерлінгів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: