Футболісти "Челсі" вивчають можливість розірвання контрактів з клубом – ЗМІ

Субота, 12 березня 2022, 17:29

Після запровадження санкцій проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича футболісти клубу вивчають можливість розірвання контрактів. У найгіршому випадку "Челсі" не зможе дограти сезон.

Про це пише The Telegraph з посиланням на джерела.

Так, агенти неназваних футболістів зверталися до юристів, аби вивчити варіанти дій, якщо виплата зарплат буде затримуватися. Юристи підтвердили виданню, що агенти зверталися до них за консультацією.

Оцінюючи ситуацію з "Челсі", провідний спортивний юрист Грегорі Іоаннідіс сказав, що гравцям, можливо, доведеться залишитися без виплат протягом двох місяців, щоб мати "справедливу причину" для розірвання контракту за 15 днів.

Реклама:

Повідомляється також, що конкуренти клубу уважно стежать за ситуацією, аби за нагоди підписати футболістів на правах вільних агентів.

Видання нагадує, що клуб отримав ліцензію на проведення футбольних матчів. Однак "Челсі" не зможе платити за охорону, стюардування і забезпечення їжею в повному обсязі. Через це можуть бути закриті деякі сектори стадіону.

Підкреслюється, що в найгіршому випадку "Челсі" навіть не зможе дограти сезон. Клуб сподівається, що санкції переглянуть найближчими днями, щоб допомогти їм у процесі продажу.

Нагадаємо:

Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою "Газпрому" Міллером.

Запроваджені санкції проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича та ліцензія, яка була оформлена на "Челсі", наразі зупиняють будь-яку перспективу продажу клубу. Проте британський уряд готовий розглянути це питання в майбутньому за низки умов.

Титульний спонсор англійського футбольного клубу "Челсі" – телеком- та інтернет-провайдер Three – призупинив співпрацю з клубом після запровадження британських санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича, логотип приберуть з футболок.

Банк Barclays тимчасово заблокував банківський рахунок ФК "Челсі" у зв'язку із санкціями проти власника клубу Романа Абрамовича.

Англійська прем'єр-ліга відсторонила власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича, проти якого запровадили санкції, від управління клубом.

Раніше Абрамович оголосив, що вирішив продати англійський футбольний клуб "Челсі". Повідомлялося, що Абрамович виставив клуб на продаж і хотів би отримати за нього близько 4 млрд фунтів стерлінгів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: