Новини 16 листопада: вартість проїзду в транспорті Києва зросте до 20 гривень, ціни на газ знову підвищуються

Вівторок, 16 листопада 2021, 21:00

Про проїзд. Тариф на проїзд у комунальному транспорті столиці з 1 січня зросте з 8 грн до 20 грн за одну поїздку.

Про борги перед "зеленими". "Гарантований Покупець" виплатив 16,3 млрд грн боргів перед зеленою генерацією, проте ще 3 млрд грн не отримав ДТЕК Ріната Ахметова.

Про газ. Ціни на газ перевищили тисячу доларів за тисячу кубів на тлі новин про призупинення процесу сертифікації російського Північного потоку-2.

Про Маска і Сандерса. Статки найбагатшої людини світу - засновника Tesla Ілона Маска - скоротились на 4,7 млд дол на тлі падіння ціни на акції та суперечки Маска з сенатором Берні Сандерсом щодо податків.

Реклама:

Про економіку. У Bank of America погіршили прогноз росту економіки України у 2021 році із 4,5% до 3%, що може спричинити невиплату за ВВП-варантами в 2023 році і збільшує ймовірність викупу купонів Мінфіном.

Ексклюзиви ЕП

Зеленський проти Ахметова: хто виграв бій за мільярди виробникам "зеленої" електроенергії

Володимир Зеленський пішов в атаку на Ріната Ахметова, використовуючи інструмент "телефонного права", а коли воно не спрацювало – в хід пішли кадрові ротації. Що за скандал стався напередодні навколо боргів "зеленим"?

Зібрати на 15 000% понад плану: ТОП-7 переможців Kickstarter, які злетіли в "продуктовому дизайні" до мільйонів

Вентилятор-бестселер на два мільйони доларів та інші "зірки" відомої краудфандингової платформи, які вразили світ. За рахунок чого вони "вистрілили"?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!