Новини 3 вересня: збіднілий Коломойський, підозра Паливоді, Суркіси та Приватбанк

Четвер, 3 вересня 2020, 20:00

Про Суркісів та Приватбанк. Печерський райсуд Києва санкціонував примусове списання коштів або арешт майна Приватбанку у випадку відмови виплачувати компаніям Суркісів 9 мільярдів гривень.

Ексміністр фінансів Олександр Данилюк назвав це рішення "початком розвалу результатів націоналізації Приватбанку".

Про підозру Паливоді. Президенту банку "Аркада" Костянтину Паливоді повідомили про підозру у привласненні коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів "Еврика" та "Патріотика" у сумі 50 млн гривень.

Про ставку. Правління Національного банку ухвалило рішення зберегти облікову ставку на рівні 6% річних. Це – найнижчий рівень облікової ставки за історію незалежної України.

Реклама:

Про найбагатшу жінку світу. Маккензі Скотт - філантроп, письменниця та колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса - стала найбагатшою жінкою у світі.

Про махінації на ремонті доріг. Служба безпеки України заявляє, що викрила та попередила багатомільйонні оборудки під час ремонту автомобільних доріг на Донеччині й Кіровоградщині.

Про бюро економічної безпеки. Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт "Про Бюро економічної безпеки" - правоохоронний орган, який займатиметься кримінальними порушенням у сфері економіки та ліквідує податкову міліцію.

Про збіднілого Коломойського. Ігор Коломойський зайняв 57 місце в рейтингу ізраїльських мільярдерів з розміром особистих статків у 1 млрд доларів. У попередньому рейтингу статки Коломойського оцінювалися в 1,2 млрд доларів.

Про борг ДТЕК Ахметова перед державою. Заборгованість енергохолдингу Ріната Ахметова ДТЕК за оренду цілісного майнового комплексу ДП Добропіллявугілля перевищила 100 млн грн

Ви хочете знати більше?

Припинити незаконне будівництво: як діджиталізація може змінити українські міста

Публічність для забудовника стане беззаперечною умовою, а чиновники не зможуть з якогось "темного кутка" за гроші надавати дозвіл або вводити в експлуатацію об’єкт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!