Новини 26 червня: справа Бахматюка, концесія, рієлтори

П'ятниця, 26 червня 2020, 21:00
 

Про справу Бахматюка. Офіс Генерального прокурора виконав ухвалу суду про закриття кримінального провадження, пов’язаного із збанкрутілим VAB банком, який належав Олегу Бахматюку. Генпрокурор Венедіктова вважає рішення суду, таким що підриває правоохоронну систему.

НАБУ стурбоване рішенням Офісу генпрокурора про закриття кримінального провадження за фактом заволодіння 1,2 млрд грн стабкредиту, який НБУ видав "ВіЕйБі Банку" Олега Бахматюка.

Про концесію. 26 червня у концесію передали Херсонський морський торговельний порт, компанія-концесіонер ТОВ "Рисоіл-Херсон" інвестує у розвиток порту близько 300 млн грн.

Про рієлторів. Народні депутати зареєстрували законопроєкт "Про рієлтерську діяльність", яким хочуть детінізувати галузь і дозволити купувати чи орендувати нерухомість виключно через рієлторів, які проходитимуть іспити на кваліфікацію.

Реклама:

Про "Укрнафту". Члени наглядової ради компанії "Укрнафта" обрали головою наглядової ради Миколу Гавриленка.

Про добробут українців. 37,6% українців вважають, що у порівнянні з квітнем 2019-го року рівень добробуту їхньої родини погіршився, 9% - вважають, що рівень покращився, 51,6% - не змінився.

Про гендиректора "Укрпошти". Національне антикорупційне бюро почало розслідувати можливе зловживання та одержання неправомірної вигоди гендиректором "Укрпошти" Ігорем Смілянським.

Ви хочете дізнатися більше?

Як налаштувати комунікацію в команді: поради від викладачки Единбурзької бізнес-школи

Як власникам малого та середнього бізнесу побудувати комунікацію з командою і мотивувати працівників. Три простих кроки.

Антимонопольний комітет проти тютюнників: що сталося із справою про картельну змову на 6,5 мільярда

Пів року тому АМКУ оштрафував дев'ять компаній тютюнового ринку на рекордну суму. Усі вони намагаються оскаржити рішення комітету в судах. Чим може закінчитися ця резонансна справа, і чи заплатять тютюнові компанії?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!