Новини 25 червня: іпотека від Приватбанку, мита на бензин, борги Донецької залізниці

Четвер, 25 червня 2020, 21:00

Про іпотеку від Приватбанку. Приватбанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати у рамках держпрограми "Доступне житло під 10%" - процентна ставка за кредитами на житло становитиме 9,99% річних.

Про скасування угоди з купівлі банку Idea. Інвестиційна компанія Dragon Capital припинила угоду з придбання 100% акцій "Ідея Банку" у Getin Holding S.A, оскільки сторони не змогли погодити комерційні умови угоди у встановлений договором термін, причиною цьому стала економічна криза.

Про локалізацію виробництва. У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №3739, який, зокрема, передбачає виділення 4 основних підгалузей машинобудування, для яких пропонується локалізація на рівні 25-40%.

Про борги Донецької залізниці. "Укрзалізниці" загрожують фінансові проблеми через рішення суду, яким компанію визнали правонаступницею ДП "Донецької залізниці". Відтепер УЗ зобов’язана погасити 6,5 мільярда гривень боргів ДП перед кредиторами.

Реклама:

Про мита на бензин. Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі ухвалила рішення про недоцільність порушення антисубсидиційного розслідування щодо імпорту в Україну окремих нафтопродуктів (дизельного палива та скрапленого газу) із РФ.

Про збитки від повені. Через повені у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій областях, за попередніми оцінками, завдано збитків на 234 млн грн.

Ви хочете знати більше?

Добудуй або помри. Як конфлікт "Аркади" і НБУ може призвести до нового "Укрбуду"

Столичний ринок нерухомості може отримати ще одного банкрута – в зоні ризику банк "Аркада" та 10 тисяч його клієнтів, які інвестували кошти у будівництво. Що сталось і чи можливо все ще виправити?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!