Новини 26 вересня: переговори з МВФ, ринок землі, держоблігації

Четвер, 26 вересня 2019, 21:00
 

Про переговори з  МВФ. За даними джерел ЕП, у переговорах України з Міжнародним валютним фондом про нову програму співпраці є помітний прогрес, однак остаточних домовленостей не досягнуто. 

У Мінфіні заявили, що переговори в активній фазі.

Про ринок землі. 52% опитаних українців не підтримують скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, а 64% опитаних вважають, що це питання має вирішуватися на референдумі.

Про держоблігації. Портфель облігацій внутрішньої держпозики у власності іноземних інвесторів на 26 вересня досяг 97 мільярдів гривень.

Реклама:

Про кредити бізнесу. 77,2% кредитів, які банки видавали малому і середньому бізнесу, отримували підприємства, що входять до великих бізнес-груп.

Про тютюновий "картель". Сумарні штрафи, які Антимонопольний комітет може накласти на найбільших тютюнових виробників за монополізацію ринку компанією "Тедіс", можуть сягнути більше 10 мільярдів гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Штучний інтелект для Mercedes-Benz: який софт українські ІТ-фахівці розробляють для Daimler

Тисячі українських ІТ-спеціалістів щодня допомагають світовим автовиробникам розробляти інноваційні технології. ЕП узнала, які рішення в Україні створюють для Mercedes-Benz.

Топ-менеджери Альфа банку: Зараз Україна у багатьох інвесторів на радарі

Чи подешевшють гроші в Україні, як недовіра до гривні проникла в ДНК українців, чим закінчилось злиття з Укрсоцбанком, чи цікаві "Альфі" держбанки і що на думці у іноземних інвесторів.(рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!