Новини 3 червня: Покращення доріг, прощання з iTunes та бюджет на наступний рік

Понеділок, 3 червня 2019, 21:00

Про що всі говорили сьогодні?

Про покращення доріг. На певних ділянках в Україні почали з’являтися дороги європейської якості.

Про прощання з iTunes. Корпорація Apple завершує еру iTunes, запускаючи три додатки, які полегшать життя любителям музики, подкастів і відеоконтенту.

Про бюджет на наступний рік. Доходи держбюджету-2020 можуть скласти 1096,6 мільярди гривень, видатки 1185,3 мільярди гривень. Такі параметри бюджету на наступний рік закладені у проекті бюджетної декларації, який є у розпорядженні Економічної правди.

Реклама:

Про неприємності з "Кузнею". Антимонопольний комітет України наклав на ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" штраф розміром 136 тисяч гривень за подання у 2018 році недостовірної інформації про зв'язок із сімома компаніями.

Про захист власників домашніх СЕС. Члени парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки зареєстрували законопроект №10357, що захищає інтереси власників домашніх сонячних електростанцій (дСЕС), у тому числі побудованих на землі.

Про успішну посівну кампанію. Весняна посівна кампанія в усіх категоріях господарств України завершилась.

Ви хочете дізнатися більше?

Найцікавіше — дрібним шрифтом. Що вимірюють глобальні індекси

Бізнес-клімат неможливо виміряти об’єктивно. VoxUkraine розповідає про "зворотній бік" найвідоміших індексів та запрошує до діалогу.

"Смотрящих" за дорогами в Україні немає — інтерв’ю з головою "Укравтодору"

Керівник "Укравтодору" Славомір Новак розповів про скандальні кадрові рішення, "роздроблення" доріг на 40-метрові ділянки, знайомство з Ігорем Кононенком, дороги європейської якості в Україні та стосунки з Мінекономіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!