Новини дня: про 0,01 кубометра газу та ще один кредит для України

П'ятниця, 1 березня 2019, 21:00
 

Про що всі говорять сьогодні?

Про 0,01 кубометра газу. Кабінет міністрів України знизив норму споживання газу для споживачів без лічильників до 3,28 куб. м з 3,29 куб. м на одну людину для домогосподарств з газовою плитою і централізованим гарячим водопостачанням.

Про ще один кредит для України. Україна залучила кредит у розмірі 529 мільйона євро на підтримку державної політики у сфері економічного зростання та фіскально стійких послуг від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР).

Про компенсацію від росіян. НАК "Нафтогаз України" отримала позитивне рішення арбітражу у місті Гаага, де розглядалось питання щодо втрачених компанією активів у Криму.

Реклама:

Про паливну кризу в УЗ. Філія "Центр забезпечення виробництва" "Укрзалізниці" знову на десять днів продовжила термін прийому заявок на участь в формульному тендері з поставки дизельного палива.

Про нові критерії НБУ. Національний банк змінить критерії, за якими щороку визначає системно важливі банки на наступний рік.

Про ще одні таємні угоди Гладковського. З грудня 2018 року по сьогоднішній день Автоскладальний завод №2 Компанії "Богдан Моторс" отримав 510 млн гривень на виконання таємних угод з Міноборони в рамках державного оборонного замовлення на постачання автотранспорту.

Ви хочете знати більше?

Вітряки, сонячні панелі та гаряча вода. Як київська багатоповерхівка стає енергонезалежною

Як столичне ОСББ ламає шаблони і перетворює багатоповерхівку на проект, який здатен автономно забезпечувати себе теплом та електроенергією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!