Новини дня: про зростання цін, звільнення Прохоренка та аграрні дотації

П'ятниця, 8 лютого 2019, 21:00
 

Про Наглядові ради держбанків. Комітет фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради обрав членів спостережних рад державних банків за квотою комітету.

Про співпрацю з МВФ. Програма співпраці Міжнародного валютного фонду з Україною націлена на досягнення стійкого зростання економіки країни і підвищення рівня життя її громадян.

Про аграрні дотації. У 2018 році найбільшу допомогу від держави отримали фірми, пов’язані з мільярдером Юрієм Косюком — близько 970 мільйонів гривень.

Про звільнення Прохоренка. "Нафтогаз" припинить контракт з головою АТ "Укргазвидобування" Олегом Прохоренком з 15 березня.

Реклама:

Про зарплати українців. Реальні зарплати зростуть на 7% у 2019 році і надалі їх щорічне зростання уповільниться до близько 4%.

Про зростання цін. Національний банк зберіг прогноз інфляції на 2019-2020 роки на колишньому рівні.

Про електромобілі. У січні українці поставили на облік 441 електромобіль, у порівнянні з минулим роком попит на електромобілі в Україні виріс в 2,3 раза.

Ви хочете дізнатися більше?

Марихуана в законі: світ захопила "конопляна лихоманка"

Для багатьох країн коноплі — це не лише наркотик. Чому ринок медичної марихуани так стрімко зростає, хто в нього інвестує і як технологічний сектор намагається цим скористатися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!